reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Dziewczyny,
Mam 5 dc, generalnie już praktycznie bez 🩸, może jakieś mini mini plamienie. Pobolewa mnie brzuch(jak zwykle w okolicy owulacji). Cykle mam zwykle ok. 25 dni. To może być jakaś mega szybka zbliżająca się owulka? Miałyście tak? Zwykle ten brzuch mnie bolał bliżej połowy cyklu.
Może być owulacja wcześniej a nie musi. Może boleć bo będzie kilka pęcherzyków, albo boli bo boli. Miałam tak w tym cyklu. Jeszscze miesiaczka się nie skończyła a już mnie jajnik bolał. Dopiero mam 13dc i dalej boli a owu dopiero pewnie za jakieś dwa dni ;)

To czytanie na cały jutrzejszy wieczór 🤣
Wtedy czytam co 2ga stronę 🤣

Klaus Michaelson GIF

Ja jeszcze 13 minut i do dmomu... ufff ;) aa dzisiaj do koleżanki ciężarnej i to na trzeźwo bo robię za kierowcę ;)

A ja mam pytanie do dziewczyn, które są mamusiami lub którym udało się zajść w ciąże. Czy w szczęśliwym cyklu (o ile w ogóle pamiętacie) miałyście tez objawy PMS?
To jest tak subiektywne odczucie, że nie ma co się sugerować. Mnie bolą cycki zawsze w 2 facie cyklu, na 1-3 dni przed okresem boleć przestają, a teraz bolą trybem ciągłym :)
I w ogóle to czy sikał ktoś na owulaki babyplan? Są spoko?
Ja w tym cyklu jechałam na babyplan. Były spoko.
Skoro jednak jest cionsz to nie taka choooyo kreska ,😜😜😜
Twoja też nabierze mocy zobaczysz. Trzymam kciuki!!!
nie skończyła a już mnie jajnik bolał. Dopiero mam 13dc i dalej boli a owu dopiero pewnie za jakieś dwa
Mnie w życiu tak jajniki nie bolały jak odkąd zaczęłam inozytol łykać - co cykl to od okresu do owulacji pobolewanie raz mocniej raz słabiej 😅

Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje!!! Teraz muszę wymyślić jak powiedzieć mężowi, skoro już mu 2 dni temu powiedziałam, że nic z tego nie będzie i że mam zły humor przed okresem ;)

To jest tak subiektywne odczucie, że nie ma co się sugerować. Mnie bolą cycki zawsze w 2 facie cyklu, na 1-3 dni przed okresem boleć przestają, a teraz bolą trybem ciągłym :)

Ja w tym cyklu jechałam na babyplan. Były spoko.

Twoja też nabierze mocy zobaczysz. Trzymam kciuki!!!

Mnie w życiu tak jajniki nie bolały jak odkąd zaczęłam inozytol łykać - co cykl to od okresu do owulacji pobolewanie raz mocniej raz słabiej 😅

Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje!!! Teraz muszę wymyślić jak powiedzieć mężowi, skoro już mu 2 dni temu powiedziałam, że nic z tego nie będzie i że mam zły humor przed okresem ;)
nie mów mu, zobaczymy ile czasu mu zajmie zanim sam się skapnie :D

reklama
Do góry