reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Może dopiero coś cie dopada
ja liczę na to, że już się kończy, tu się za seks pora brać, a jak mnie mąż zapytał, czy po pracy się zawijam w kocyk i odpoczywam, a ja mu na to, że liczyłam na jakieś ruchanko, to na mnie spojrzał jak na wariatkę 😂 chyba wyglądam tak, jak się czuje 😅

Mamy wyniki bety:o
Powiem wam tak, jeśli te nasze pinki wykrywają te cienie na poziomie bety 3, bo tak by wynikało, że moja choyokreska sprzed wczoraj była jakąś pierwszą w ogóle mini betą, to naprawdę chooyokreski to są i te co im nie wierzą mają rację :*
Przy drugiej becie zrobię progesteron, dziś z przejęcia zapomniałam :)
Gratulacje, jejku! 🥰🥰❤️

Mój to szybko by wiedział, że coś nie tak, pewnie przy najbliższym nalewaniu 🍷🤣.
Ja rzadko piję :) nawet tydzień temu w kanjpie wzięłam 1,5 l lemoniady chyba jako jedyna, reszta alko ;)
A w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?
musimy chodzić, tęsknie za czasami ze zdalną... u nas koniec covid = koniec zdalnej.
na urlopie 🤬 mówi to przełożymy na następny miesiąc ale co mi po tym jak w marcu i tak mojego nie ma bo wyjeżdża no żeś kurde
Znajdź najbliższy jakikolwiek monitoring, szkoda tracić miesiąca, płącisz tylko za podgląd usg i ci mówie co i jak...
ile dni po ovu?
Zrobiłam z 10 zdjęć tego pierwszego i na żadnym nie widzę kreski na tym pierwszym 2 dni temu, a gołym okiem jest.. zakładam, że ja dziś jestem +/- 14 dpo bo ja byłam na monitoringu ostatnim jak 20 mm pechęrzyk miał, potem tylko prog sprawdziłam, że była.
Natomiast podejrzewam kiedy była implantacja i to wychodzi 9 dpo jak przeliczyłam...Miałam taką historię w niedzielę, że mnie tak podbrzusze bolało, że poszłam się położyć. Wydawało mi się, że przed okresowo już taki ból i staremu zaczęłam mówić, że @ nadchodzi chyba wcześniej i źle się czuję...

W sobotę miałam masaż japoński (boli jak cholera to coś bo rozluźnia mięśnie przy miednicy i przepływy) a od owulacji 5 razy akupunktura też na płodność. Ciekawe czy zadziałało czy przypadek, tak sobie dumam :)

mi też się tak nie chce, w dodatku się czuje taka chora... Dobrze, że ja home office, więc siedzę zawinięta w koc, a o 17 zamknę lapka i tyle i nie muszę jeszcze dojeżdżać
Jejku, to super z tą pracą zdalną- mój M tez tak ma 🙈 ja niestety nie mogę sobie pozwolić- praca z ludźmi 🫣 U nas dzisiaj spadł śnieg i było minimalne opóźnienie pociągu 😩 a potem jeszcze na stacji odśnieżanie samochodu 🫣😂 jeszcze taka stara baba siedziała naprzeciwko mnie w pociągu i zajmowała 2 miejsca 😡 na jednym ona- czytająca książkę, a na drugim jej torebeczka i ciastka, po które sięgała i się obżerała 🫣 a ludzi w pociągu full 😡

reklama
Do góry