Nasturtium
Fanka BB :)
Grypa?chyba gorzej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grypa?chyba gorzej
Wygrałam? Koronę już wkładamBierzesz udział w konkursie na najdłuższy wpis czy na najwięcej cytowań?
Bardzo spokpI w ogóle to czy sikał ktoś na owulaki babyplan? Są spoko?
Pokaż ten pierwszy cień,Mamy wyniki bety
Powiem wam tak, jeśli te nasze pinki wykrywają te cienie na poziomie bety 3, bo tak by wynikało, że moja choyokreska sprzed wczoraj była jakąś pierwszą w ogóle mini betą, to naprawdę chooyokreski to są i te co im nie wierzą mają rację :*
Przy drugiej becie zrobię progesteron, dziś z przejęcia zapomniałam
To byloby dla mnie zbyt wieleJa dojeżdżam, pracujemy z mężem w tej samej firmie, mamy razem przerwy .
Takie papużki nierozłączki, zawsze wszędzie razem
cooooo? Wiesz co, na monitoring możesz się umówić do innego lekarza. A on był na NFZ?Wiecie co ale się wkurzyłam na mojego gina miałam mieć teraz monitoring i co dupa dzwoniłam do niego a on na urlopie mówi to przełożymy na następny miesiąc ale co mi po tym jak w marcu i tak mojego nie ma bo wyjeżdża no żeś kurde jak na złość
nie wiem w sumie, ale za bardzo źle się czuję na przeziębienie. Mam katar, bolą mnie uszy i slinianki, trochę gardło, mięśnie, ale chyba nie mam goraczki (wczoraj miałam 35,98 stopni ). No i taka osłabiona jestem.Grypa?
Może musisz po prostu odpocząć, trochę się dowitaminizować, zrelaksować?nie wiem w sumie, ale za bardzo źle się czuję na przeziębienie. Mam katar, bolą mnie uszy i slinianki, trochę gardło, mięśnie, ale chyba nie mam goraczki (wczoraj miałam 35,98 stopni ). No i taka osłabiona jestem.
Prywatnie do niego chodzę szukam innego ale albo nie ma terminu albo na urlopach masakra u nas akurat ferie trwają i też dlategocooooo? Wiesz co, na monitoring możesz się umówić do innego lekarza. A on był na NFZ?
więcej witamin już nie jestem w stanie jeść, nie mieszczą mi się do kasetki na lekiMoże musisz po prostu odpocząć, trochę się dowitaminizować, zrelaksować?
Może grzaniec?
Może dopiero coś cie dopadanie wiem w sumie, ale za bardzo źle się czuję na przeziębienie. Mam katar, bolą mnie uszy i slinianki, trochę gardło, mięśnie, ale chyba nie mam goraczki (wczoraj miałam 35,98 stopni ). No i taka osłabiona jestem.
to mam nadzieję, że znajdziesz kogoś na jakimś znanymlekarzu czy cośPrywatnie do niego chodzę szukam innego ale albo nie ma terminu albo na urlopach masakra u nas akurat ferie trwają i też dlatego