reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Bierzesz udział w konkursie na najdłuższy wpis czy na najwięcej cytowań? 😆
Reality Show Singer GIF by NBC
Wygrałam? Koronę już wkładam 😂🤣
Bądź że człowiekiem, nadrabiałam 30 str chyba, to nawet malo cytatów😂🤣🤛
I w ogóle to czy sikał ktoś na owulaki babyplan? Są spoko?
Bardzo spokp
Mamy wyniki bety:o
Powiem wam tak, jeśli te nasze pinki wykrywają te cienie na poziomie bety 3, bo tak by wynikało, że moja choyokreska sprzed wczoraj była jakąś pierwszą w ogóle mini betą, to naprawdę chooyokreski to są i te co im nie wierzą mają rację :*
Przy drugiej becie zrobię progesteron, dziś z przejęcia zapomniałam :)
Pokaż ten pierwszy cień,
gratuluję z calego serduszka 🥰😍🥰💚🍀🌈, ile dni po ovu?
Ja dojeżdżam, pracujemy z mężem w tej samej firmie, mamy razem przerwy .
Takie papużki nierozłączki, zawsze wszędzie razem😁
To byloby dla mnie zbyt wiele 😁😂🤣🤛

Wiecie co ale się wkurzyłam na mojego gina miałam mieć teraz monitoring i co dupa dzwoniłam do niego a on na urlopie 🤬 mówi to przełożymy na następny miesiąc ale co mi po tym jak w marcu i tak mojego nie ma bo wyjeżdża no żeś kurde jak na złość 😔
cooooo? Wiesz co, na monitoring możesz się umówić do innego lekarza. A on był na NFZ?

nie wiem w sumie, ale za bardzo źle się czuję na przeziębienie. Mam katar, bolą mnie uszy i slinianki, trochę gardło, mięśnie, ale chyba nie mam goraczki (wczoraj miałam 35,98 stopni 😅). No i taka osłabiona jestem.
Może musisz po prostu odpocząć, trochę się dowitaminizować, zrelaksować?
Może grzaniec?😋

reklama
Do góry