reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Załączniki

• IMG_20230203_081356.jpg
    IMG_20230203_081356.jpg
    175,3 KB · Wyświetleń: 124
  • IMG20230203081313.jpg
    IMG20230203081313.jpg
    2,9 MB · Wyświetleń: 125
reklama
Ech wracam z monitoringu, 11dc, brak pęcherzyków dominujących :( oby coś tam się pojawiło na dniach. Nie chcę znowu mieć ujowej owu w 30dc z której zajdę w ciążę i zaraz poronię :( chociaż i tak chyba lepsza późna owu niż żadna, może to były przypadki że wtedy się ciąże nie utrzymywały...
No ale generalnie jakby tak było to będę testować dopiero w marcu :/

ja troche widze, ale to testeo, a im się zdarzają fabryczne. Ja bym nie ufała.

Boże jestem psucicielem przywiązywania się do cieni
Nie no wiem wiem także podchodzę do tego na luzie , wiem że one mają tendencję cieni ale też pomogły mi kiedyś wykryć cp. Miałam cienie ( wyraźniejsze niż teraz ) przy becie niecałe 3 ... Ja dlatego tak wcześnie testuje zawsze bo wizja cp mnie przeraża

idź na betę, chociaż na moje oko ta kreska nie jest ładna. W czasie robione zdjęcie?
Oczywićie trzymam kciuki, żebym odszczekała te słowa 😅
Ale ze nie jest różową czy co?
Zrobione po minucie od zrobienia testu, a 4 minuty nie miałam czasu czekac. Teraz jest mocniejsza,ale już po czasie jest, a spieszylam sie do pracy wiec cyknęłam jeszcze w łazience byle szybciej...choyocienie to ja miałam 2 dni temu to ja widziałam a telefon nie...

Nie no wiem wiem także podchodzę do tego na luzie , wiem że one mają tendencję cieni ale też pomogły mi kiedyś wykryć cp. Miałam cienie ( wyraźniejsze niż teraz ) przy becie niecałe 3 ... Ja dlatego tak wcześnie testuje zawsze bo wizja cp mnie przeraża
dla mnie test, który wykrywa betę 3 nie jest dobrym testem. Beta 3 to dla mnie brak ciąży i tego się trzymam i nie oczekuję wtedy zadnych kresek.

Ale ze nie jest różową czy co?
Zrobione po minucie od zrobienia testu, a 4 minuty nie miałam czasu czekac. Teraz jest mocniejsza,ale już po czasie jest, a spieszylam sie do pracy wiec cyknęłam jeszcze w łazience byle szybciej...choyocienie to ja miałam 2 dni temu to ja widziałam a telefon nie...
Nie no w sumie może i pierdole głupoty. Betę porpszę 🥰🥰 mam nadzieję, ze to to :)

No na zdjęciu nie widać tego praktycznie ale na żywo jest i to w regulaminowym czasie wypatrzony
Kochana trzymam kciuki. Dwa dni temu miałam takie choyocienie którym ciężko było zdjęcie zrobić w ogóle, ale widziałam je i olałam...dziś już kreskj widać, stoję w jakiejś zajebistej kolejce na tę betę...

reklama
W sumie to w ogóle przestałam czuć pracę jajników w ostatnie dni to co się dziwię że pęcherzyków nie ma :p

Do góry