reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

idealnie! Ja mogę za Ciebie ślub wziąć, jeśli jesteś zainteresowana taką podmianą 😂
Mamy deal! :D
Hej,hej 🤗 dopiero co pisałam że w końcu piąteczek a tu kolejny tydzień minął 😳
Co do dzwonienia, to też nie lubię. Jak dzwonię w pracy do kogoś to tylko myślę "żeby jej nie było, żeby jej nie było" 😁
Wieczorem idę do gina zobaczyć czy pęcherzyk pękł i jeśli tak to przepisuje mi dupka. Jakaś wiadomość mi się tu przewinęła że duphaston rozregulował jednej z Was owulację... 🥺 i już zaczynam myśleć czy to dobry pomysł.
Duphaston wzięty przed owulacją może ją zablokować. Ty masz iść potwierdzić czy była owulacja, więc nie ma tego ryzyka :)

reklama
u mnie najlepszymi przyjaciółmi jest rodzina. Mam dwóch starszych braci, z którymi mam super kontakt, mam dwie kuzynki, z którymi spędziłam całe dzieciństwo i one są moimi przyjaciółkami. I jedną przyjaciółkę ze studiów. WIdzimy się raz na kilka miesięcy, a nigdy nie możemy się nagadać.
Mam tak samo, rodzina. Na czele z moją mamą i tatą.

Tak, moja mama.
Był czas, że mi doradzała nawet w tematach łóżkowych.
Jedynie ona wie najwięcej i bez tabu o mnie. Drugi to mąż, ale wiadomo- to nie kobieta, więc pewnych rzeczy nie ogarnie xD.

Nie potrzebuję przyjaciółek. Mam jedynie dobre lub bardzo dobre koleżanki.
Dokładnie jak ja.

Maja super długie łyżki do butów- nie trzeba się schylać.
Takie metalowe półki które można ustawić na blacie albo zrobic 2 poziom w szafkach. Maja 2 rozmiary, to te: Link do: VARIERA Półka wstawiana, biały, 32x28x16 cm - IKEA
Woreczki strunowe, rozne rozmiary.
Dzięki, chyba wezmę dwie półki, nie wiem jeszcze gdzie je włożę ale coś się znajdzie :D
Tak, moja mama.
Był czas, że mi doradzała nawet w tematach łóżkowych.
Jedynie ona wie najwięcej i bez tabu o mnie. Drugi to mąż, ale wiadomo- to nie kobieta, więc pewnych rzeczy nie ogarnie xD.

Nie potrzebuję przyjaciółek. Mam jedynie dobre lub bardzo dobre koleżanki.
Super że macie z mamą takie relacje, zdradzisz jak to zrobiłyście? Chciałabym mieć taki dobry kontakt z własnymi dziećmi :)
Matko z córką kiedy ja was nadrobię. Wczoraj powinien przyjść okres. W 11-12dpo miałam cień na pinku, następnego rana biały więc dałam sobie spokoj z dalszymi testami. Ale okresu dalej nie ma qiec test z dziś..
to jest errata do stycznia kochane bo ja w lutym pauzuje hahah
Beta koniecznie! Ciekawe czy ten cień z pinka to już było to :)

Hehe to znaczy? :p
Jestem wariatką, doszukuje się wszędzie znaków :p
A co do zwierzania się innym, to przyjęłam raczej postawę taką, że nie mam bliskich znajomych, bo po prostu nie chcę, natomiast dość otwarcie prowadzę swojego Facebooka przez co niektórym się wydaje, że dużo o mnie wiedzą, a tak na prawdę to nie mają o mnie pojęcia 😉
Ja też się doszukuje wszędzie znaków . Uważam nawet ze śledzi mnie gołąb ...jak jadę na cmentarz do synka to on tam jest , często przylatuje na okno w pracy . To samo mam z motylami kiedyś nawet na cmentarzu na mnie usiadł i odleciał dopiero po odprowadzeniu mnie do samochodu ( wiem że to głupie ale dzięki temu wydaje mi się że synek daje mi znaki że jest przy mnie .... 🥹)
Matko z córką kiedy ja was nadrobię. Wczoraj powinien przyjść okres. W 11-12dpo miałam cień na pinku, następnego rana biały więc dałam sobie spokoj z dalszymi testami. Ale okresu dalej nie ma qiec test z dziś..
Ty to masz piękna różową kreseczkę ! Ja mam choooyo cienia ... 9dpo

idź na betę, chociaż na moje oko ta kreska nie jest ładna. W czasie robione zdjęcie?
Oczywićie trzymam kciuki, żebym odszczekała te słowa 😅

Ostatnia edycja:
Piekna krecha ❤️ u mnie 9dpo i bladość córka młynarza jest bardziej ciemna od mojego testy 😃
Ja też się doszukuje wszędzie znaków . Uważam nawet ze śledzi mnie gołąb ...jak jadę na cmentarz do synka to on tam jest , często przylatuje na okno w pracy . To samo mam z motylami kiedyś nawet na cmentarzu na mnie usiadł i odleciał dopiero po odprowadzeniu mnie do samochodu ( wiem że to głupie ale dzięki temu wydaje mi się że synek daje mi znaki że jest przy mnie .... 🥹)

Cień jest czy nie ma?

reklama

a pokaż tego chooyka

Do góry