reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ale ze nie jest różową czy co?
Zrobione po minucie od zrobienia testu, a 4 minuty nie miałam czasu czekac. Teraz jest mocniejsza,ale już po czasie jest, a spieszylam sie do pracy wiec cyknęłam jeszcze w łazience byle szybciej...choyocienie to ja miałam 2 dni temu to ja widziałam a telefon nie...
Pokaż jak teraz wygląda 😏🤔
dla mnie test, który wykrywa betę 3 nie jest dobrym testem. Beta 3 to dla mnie brak ciąży i tego się trzymam i nie oczekuję wtedy zadnych kresek.
Wiem , czaje też im nie ufam ale czujność jest wzmożona i wtedy właśnie olałam temat szczególnie że dostałam coś na kształt okresu . Cp odkryłam przy becie ponad tysiąc, nie chce powtórki
Kochana trzymam kciuki. Dwa dni temu miałam takie choyocienie którym ciężko było zdjęcie zrobić w ogóle, ale widziałam je i olałam...dziś już kreskj widać, stoję w jakiejś zajebistej kolejce na tę betę...
Nie dawaj mi nadzieji :p stój grzecznie w kolejce 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

reklama
Pokaż jak teraz wygląda 😏🤔

Wiem , czaje też im nie ufam ale czujność jest wzmożona i wtedy właśnie olałam temat szczególnie że dostałam coś na kształt okresu . Cp odkryłam przy becie ponad tysiąc, nie chce powtórki

Nie dawaj mi nadzieji :p stój grzecznie w kolejce 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
rozumiem, nasze przeżycia też zmieniają nasze podejście do sprawy.
Ja np jak mam cienie to nie robi to na mnie wrażenia, bo już się ich naoglądałam.

Ja np jak mam cienie to nie robi to na mnie wrażenia, bo już się ich naoglądałam.
I tu mi się nasuwa na myśl tekst Comy ....

"
Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła Cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas "

Ech wracam z monitoringu, 11dc, brak pęcherzyków dominujących :( oby coś tam się pojawiło na dniach. Nie chcę znowu mieć ujowej owu w 30dc z której zajdę w ciążę i zaraz poronię :( chociaż i tak chyba lepsza późna owu niż żadna, może to były przypadki że wtedy się ciąże nie utrzymywały...
No ale generalnie jakby tak było to będę testować dopiero w marcu :/
A może warto rozważyć z lekarzem stymulację? Podobno czasem pomaga również przy słabej owu, nie tylko przy całkowitym braku.

Ja nie widziałam ich zbyt dużo, ale też mam na nie wylane, po prostu wiem, że u mnie to nie ciąża i tyle.

Sorki za spam, ale muszę napisać, co robię, bo to jest tak głupie, że trzeba się tym podzielić.

Wkładam telefon do ust, żeby zrobić zdjęcie ranie po wyrwanej ósemce. Chcę zobaczyć, czy jest skrzep, a nie potrafię tak szeroko buzi otworzyć, to wsadzam ten zasrany telefon i robię zdjęcia😆.

Sorki za spam, ale muszę napisać, co robię, bo to jest tak głupie, że trzeba się tym podzielić.

Wkładam telefon do ust, żeby zrobić zdjęcie ranie po wyrwanej ósemce. Chcę zobaczyć, czy jest skrzep, a nie potrafię tak szeroko buzi otworzyć, to wsadzam ten zasrany telefon i robię zdjęcia😆.
Przetrzyj go najpierw bo jak zasrany to zdjęcie może wyjść niewyraźne 😜😜😜

Hej,hej 🤗 dopiero co pisałam że w końcu piąteczek a tu kolejny tydzień minął 😳
Co do dzwonienia, to też nie lubię. Jak dzwonię w pracy do kogoś to tylko myślę "żeby jej nie było, żeby jej nie było" 😁
Wieczorem idę do gina zobaczyć czy pęcherzyk pękł i jeśli tak to przepisuje mi dupka. Jakaś wiadomość mi się tu przewinęła że duphaston rozregulował jednej z Was owulację... 🥺 i już zaczynam myśleć czy to dobry pomysł.
Na spokojnie, jak po owu, to ok - dupek zahamuje owu, jeśli będzie wzięty przed nią. Ale jeżeli będziesz miała usg i ono pokaże, że już jesteś po, to wtedy ok :) a po co masz brać tego dupka?
Matko z córką kiedy ja was nadrobię. Wczoraj powinien przyjść okres. W 11-12dpo miałam cień na pinku, następnego rana biały więc dałam sobie spokoj z dalszymi testami. Ale okresu dalej nie ma qiec test z dziś..
to jest errata do stycznia kochane bo ja w lutym pauzuje hahah
Widzę coś! Więc trzymam kciuki za betę 🤞
Cześć laseczki. jak ja się cieszę, że dzisiaj piąteczek :)
śniło mi się dzisiaj, że zobaczyłam dwie kreski na teście i pierwsze co na bete i napisałam do was na forum 😅ale nie zdążyłam się nacieszyć bo zaraz przyszlo plamienie... także tego... idę sprawdzić w senniku czy to oznacza cionsz w najbliższym czasie ;)
To musi oznaczać cionsza, powiadam Ci!

reklama
Cześć dziewczyny:) udało mi się dostać skierowanie przez teleporade na betę x2 i proga 😁 elegancko jak tam piątek Wam mija ?

Do góry