reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Załączniki

• IMG_20230203_081356.jpg
    IMG_20230203_081356.jpg
    175,3 KB · Wyświetleń: 127
  • IMG20230203081313.jpg
    IMG20230203081313.jpg
    2,9 MB · Wyświetleń: 129
reklama
Ech wracam z monitoringu, 11dc, brak pęcherzyków dominujących :( oby coś tam się pojawiło na dniach. Nie chcę znowu mieć ujowej owu w 30dc z której zajdę w ciążę i zaraz poronię :( chociaż i tak chyba lepsza późna owu niż żadna, może to były przypadki że wtedy się ciąże nie utrzymywały...
No ale generalnie jakby tak było to będę testować dopiero w marcu :/

ja troche widze, ale to testeo, a im się zdarzają fabryczne. Ja bym nie ufała.

Boże jestem psucicielem przywiązywania się do cieni
Nie no wiem wiem także podchodzę do tego na luzie , wiem że one mają tendencję cieni ale też pomogły mi kiedyś wykryć cp. Miałam cienie ( wyraźniejsze niż teraz ) przy becie niecałe 3 ... Ja dlatego tak wcześnie testuje zawsze bo wizja cp mnie przeraża

idź na betę, chociaż na moje oko ta kreska nie jest ładna. W czasie robione zdjęcie?
Oczywićie trzymam kciuki, żebym odszczekała te słowa 😅
Ale ze nie jest różową czy co?
Zrobione po minucie od zrobienia testu, a 4 minuty nie miałam czasu czekac. Teraz jest mocniejsza,ale już po czasie jest, a spieszylam sie do pracy wiec cyknęłam jeszcze w łazience byle szybciej...choyocienie to ja miałam 2 dni temu to ja widziałam a telefon nie...

Nie no wiem wiem także podchodzę do tego na luzie , wiem że one mają tendencję cieni ale też pomogły mi kiedyś wykryć cp. Miałam cienie ( wyraźniejsze niż teraz ) przy becie niecałe 3 ... Ja dlatego tak wcześnie testuje zawsze bo wizja cp mnie przeraża
dla mnie test, który wykrywa betę 3 nie jest dobrym testem. Beta 3 to dla mnie brak ciąży i tego się trzymam i nie oczekuję wtedy zadnych kresek.

Ale ze nie jest różową czy co?
Zrobione po minucie od zrobienia testu, a 4 minuty nie miałam czasu czekac. Teraz jest mocniejsza,ale już po czasie jest, a spieszylam sie do pracy wiec cyknęłam jeszcze w łazience byle szybciej...choyocienie to ja miałam 2 dni temu to ja widziałam a telefon nie...
Nie no w sumie może i pierdole głupoty. Betę porpszę 🥰🥰 mam nadzieję, ze to to :)

No na zdjęciu nie widać tego praktycznie ale na żywo jest i to w regulaminowym czasie wypatrzony
Kochana trzymam kciuki. Dwa dni temu miałam takie choyocienie którym ciężko było zdjęcie zrobić w ogóle, ale widziałam je i olałam...dziś już kreskj widać, stoję w jakiejś zajebistej kolejce na tę betę...

reklama
W sumie to w ogóle przestałam czuć pracę jajników w ostatnie dni to co się dziwię że pęcherzyków nie ma :p

Do góry