reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Na spokojnie, jak po owu, to ok - dupek zahamuje owu, jeśli będzie wzięty przed nią. Ale jeżeli będziesz miała usg i ono pokaże, że już jesteś po, to wtedy ok :) a po co masz brać tego dupka?

Widzę coś! Więc trzymam kciuki za betę 🤞

To musi oznaczać cionsza, powiadam Ci!
Podczas ostatniej ciąży (biochemiczna) proga miałam 0,27. Lekarz stwierdził że mogę mieć za mały progesteron i dlatego włączy dupka po owulacji. Tak jak pisałam pęcherzyk miał 18 mm więc może już pękł. ☺️

Ps. A w pierwszej ciąży trafiłam do szpitala z krwawieniem, też miałam włączony progesteron, no ale się nie udało utrzymać niestety 😔

Podczas ostatniej ciąży (biochemiczna) proga miałam 0,27. Lekarz stwierdził że mogę mieć za mały progesteron i dlatego włączy dupka po owulacji. Tak jak pisałam pęcherzyk miał 18 mm więc może już pękł. ☺️
ale kiedy miałaś tego proga 0,27?
Ja przy biochemie miałam proga 1, ale to już spadł na okres, a raczej poronienie. 7dpo mam normalnie około 20

aaaa, rozumiem. Przepraszam, nie pamiętam, kiedy miałas ostatnie usg, ale 18mm to już taki, że zaraz będzie pękał :) więc trzymam kciuki za widoczne ciałko żółte 🤞

reklama
Do góry