aurii_orelii
Fanka BB :)
nieee... po prostu rozwiewasz złudne nadziejeja troche widze, ale to testeo, a im się zdarzają fabryczne. Ja bym nie ufała.
Boże jestem psucicielem przywiązywania się do cieni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieee... po prostu rozwiewasz złudne nadziejeja troche widze, ale to testeo, a im się zdarzają fabryczne. Ja bym nie ufała.
Boże jestem psucicielem przywiązywania się do cieni
Podczas ostatniej ciąży (biochemiczna) proga miałam 0,27. Lekarz stwierdził że mogę mieć za mały progesteron i dlatego włączy dupka po owulacji. Tak jak pisałam pęcherzyk miał 18 mm więc może już pękł.Na spokojnie, jak po owu, to ok - dupek zahamuje owu, jeśli będzie wzięty przed nią. Ale jeżeli będziesz miała usg i ono pokaże, że już jesteś po, to wtedy ok a po co masz brać tego dupka?
Widzę coś! Więc trzymam kciuki za betę
To musi oznaczać cionsza, powiadam Ci!
No na robieniu zdjęć dziury po ósemce .Cześć dziewczyny udało mi się dostać skierowanie przez teleporade na betę x2 i proga elegancko jak tam piątek Wam mija ?
ale kiedy miałaś tego proga 0,27?Podczas ostatniej ciąży (biochemiczna) proga miałam 0,27. Lekarz stwierdził że mogę mieć za mały progesteron i dlatego włączy dupka po owulacji. Tak jak pisałam pęcherzyk miał 18 mm więc może już pękł.
OBY bo po przeczytaniu sennika stwierdzam, że w niego nie wierzęTo musi oznaczać cionsza, powiadam Ci!
aaaa, rozumiem. Przepraszam, nie pamiętam, kiedy miałas ostatnie usg, ale 18mm to już taki, że zaraz będzie pękał więc trzymam kciuki za widoczne ciałko żółtePodczas ostatniej ciąży (biochemiczna) proga miałam 0,27. Lekarz stwierdził że mogę mieć za mały progesteron i dlatego włączy dupka po owulacji. Tak jak pisałam pęcherzyk miał 18 mm więc może już pękł.
haha to jak ja ostatnio z piątką miałam dziure i ciągle zaglądałam sobie w tą paszczę, zdjęcia też robiłam nie jestem lepszaNo na robieniu zdjęć dziury po ósemce .
Tylko na tym urlop i piątek mi mija.