reklama
Brownie1992
Moderator
Chyba napisałam najdłuższego posta w mojej karierze
Justynka28
Fanka BB :)
Nie wiem co powiedzieć...nie trać nadziei kochana . przytulam Cię mocno a relaks w weekend to świetny pomysłTak podczytuje co mówicie o godzeniu się z tym że się nie udaje i tak dalej... I niby jakąś resztka nadziei jest na jutro i pojutrze, ale jakoś tak wewnętrznie mam poczucie że się nie udało. I tak siadłam psychicznie że jest ciężko. Pewnie przez to że miałam nadzieję że po laparoskopii ,przy stymulowanym cyklu i różnych lekach się uda... Eh obstawiam smutny weekend, w sobotę odstawie leki to się chociaż napije jakiegoś dobrego wina żeby się rozluźnić...
Bolilol
Myślę dziewczyny, że nam się po prostu zrobił zbiorowy trudny czas. Umówmy się, że się posmutamy max do soboty, a od niedzieli (nie, nie od poniedziałku, nie od marca) zakopujemy wszystkie smuty w ogródku (mogę Wam udostępnić mój, to przy okazji przekopiecie ) i jedziemy jak szalone!
Ej, ale jak ktoś nie ma ochoty smutać, to nie musi .Myślę dziewczyny, że nam się po prostu zrobił zbiorowy trudny czas. Umówmy się, że się posmutamy max do soboty, a od niedzieli (nie, nie od poniedziałku, nie od marca) zakopujemy wszystkie smuty w ogródku (mogę Wam udostępnić mój, to przy okazji przekopiecie ) i jedziemy jak szalone!
Dieta dobrze mi idzie, codziennie maszerujemy po 5 albo więcej kilometrów, widziałam bociana w poniedziałek w drodze do pracy i to lecącego! Wiosna idzie wielkimi krokami.
Do wylotu coraz bliżej, do wizyty w poradni coraz bliżej. Mam kochaną rodzinę.
Nawet białe testy mnie nie zasmucą.
kicikocia
Myślę dziewczyny, że nam się po prostu zrobił zbiorowy trudny czas. Umówmy się, że się posmutamy max do soboty, a od niedzieli (nie, nie od poniedziałku, nie od marca) zakopujemy wszystkie smuty w ogródku (mogę Wam udostępnić mój, to przy okazji przekopiecie ) i jedziemy jak szalone!
W jakich okolicach mieszkasz? Muszę zaplanować urlop na to przekopywanie ogródka
Bolilol
nie nie, wiadomo, jak ktoś nie smuta, to się nie dołącza do zbiorowego smutania, nie nie!Ej, ale jak ktoś nie ma ochoty smutać, to nie musi .
Dieta dobrze mi idzie, codziennie maszerujemy po 5 albo więcej kilometrów, widziałam bociana w poniedziałek w drodze do pracy i to lecącego! Wiosna idzie wielkimi krokami.
Do wylotu coraz bliżej, do wizyty w poradni coraz bliżej. Mam kochaną rodzinę.
Nawet białe testy mnie nie zasmucą.
Bolilol
jak mieszkasz na północy Niemiec, to masz jakieś 500kmW jakich okolicach mieszkasz? Muszę zaplanować urlop na to przekopywanie ogródka
Lauritaa
Moderator
Moja kuzynka starała się 2 lata. Jej mąż 4 procent morfo, okazało się, że problem jest u niej. Nie wiem dokładnie co, zapytam przy okazji, jakie mieli trudności. Lekarze nie dawali jej żadnych szans na naturalne poczęcie, a oni jako małżeństwo in vitro kategorycznie odrzucali. W końcu zaszła w ciążę. Mówili, że wymodlili. Potem nagle drugie, trzecie, a teraz urodziła czwarte. Co tu się wydarzyło nie mam pojęcia, ale jest to taki kop, że wszystko jest możliwe.
Piękna sprawa, widocznie modlitwa im pomogła
reklama
Pati2388
Ja jak narazie nie smutam zobaczymy jak testy będą wychodzisz to humor mogę stracić no ale okaże się w najbliższym czasienie nie, wiadomo, jak ktoś nie smuta, to się nie dołącza do zbiorowego smutania, nie nie!
Podziel się: