reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
W ogóle chciałabym wam powiedzieć, że @Bolilol stała się bohaterką naszego domu. Kilka dni temu podesłała mi e-booka z przepisami płodnymi. Mój mąż oczywiście z plodnych pozycji wybrał na pierwsze testy hot-dogi i burgery. 🤣 Ale parę dni później mocno mnie zaskoczył. Wiecie, że jestem księgową więc to ja prowadzę nasz budżet domowy. Mój mąż nigdy się tym nie interesował. Do czego zmierzam 😃 Przyszedł do mnie ze szczegółową analizą naszych zakupów spożywczych. Sobie myślę o chu j mu chodzi. Po tej grubej analizie okazało się, że wydajemy w cholere kasy na żarcie. On coś podjada w stołówce, ja ostatnio nie mam żywcem czasu na gotowanie. Wiec też zamawiamy obiady, do tego jemy syf. Puenta jest taka, że oprócz analizy wydatków spożywczych moj mąż znalazł cateringi z fajnymi cenami, które cenowo wiele nie różnią się od tego co wywalamy. Do tego menu wygląda świetnie. I nie chodzi o zrzucenie wagi, tylko po prostu o zdrowsze odzywanie. Więc myślę że od marca zdecydujemy się na miesiąc pudełek i zobaczymy czy będziemy z tego zadowoleni 🙂
A co to za catering? U nas tez słabo z gotowaniem; ja mam podrygi czasem, sle mega nieregularnie :D

@Aczkolwiek@to_na_pralkę mogę zapytać jaka to aplikacja i jakiego termometru używasz do pomiaru? I jak mogę zapytać skąd pomiar? Jestem zielona w temperaturze, a jeżeli w tym cyklu nie wyszło to chciałabym spróbować mierzyć.
O rety;) ja to mam jakiś oldskul total (nazywa się MyDays, ma w ch… reklam, a trzymam dlatego, ze mam pomiary sprzed lat i pierwszej ciazy) sprobuj flo, mi nie podpasowalo, ale większość dziewczyn z tego korzysta. Termometr tez mam jakiś stary, wazne, żeby elektroniczny i z dwoma miejscami po przecinku, ja mam jakiś Accuterm o taki jak załączam.

Załączniki

• AAA3CBDB-7ACE-4CD1-95CA-0F427D982A65.png
    AAA3CBDB-7ACE-4CD1-95CA-0F427D982A65.png
    176,1 KB · Wyświetleń: 38
Hey, sorry ale mam wyniki i chciałabym proszę się poradzić - czy nmol/L to standardowe jednostki dla progesteronu i jesli tak to 19.3 to dobry wynik 7dpo?

reklama
Do góry