Cześć!
Od paru dni intensywnie czytam forum i postanowiłam dzisiaj założyć konto i dołączyć do Was. To nasz pierwszy miesiąc starań.
HAHA! Tak, wyjazd do koszmar. Te rysy też mnie przerażają. Jak wyjeżdżam to żyję w strachu, że auto mi w połowie zgaśnie a jak zjeżdżam to kręci mi się w głowie. Moje ulubione miejsce do parkowania to brązowy lub żółty i wejście klatką schodową. Przeważnie sporo miejsca, bo dalej od wejścia i ludziom nie chce się chodzić.
Ja przyjmuję FertilleMe Complex z HealtLabs. Ma w składzie m.in. koenzymem Q10, kwas foliowy, inozytol, cholinę czy NAC. Mój mąż również przyjmuje te suplementy, ale z wersją dla mężczyzn. Dodatkowo przyjmuję magnez od 200-400 mg i Witaminę D min 2000j. Jeżeli macie jakieś doświadczenie z tymi suplementami to c
Zdecydowanie TAK! DR. Janowiec jest bardzo dokładny. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentce. Znam przypadek, że uratował życie dziewczynie, bo w końcu ją zdiagnozował i pokierował na dalsze leczenie. Za to znana w Krakowie lekarka (głównie na IG) nie widziała problemu. W Krakowie również przyjmuje, ale są tak oblegane terminy do niego, że ciężko się dostać. Ale warto.
Ściskam WAS!