Kaala
Fanka BB :)
Hahaha No rozbawiłaś mnieja polecam się wypierdzieć
Przepraszam, musiałam, ale uważam, ze to najlepszy sposób
Ten sposób najlepszy wiem ale niby chce ale nie idzie i tu jest problem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha No rozbawiłaś mnieja polecam się wypierdzieć
Przepraszam, musiałam, ale uważam, ze to najlepszy sposób
A nie dzwoniłaś do Nowego sącza jak tam z terminami?Tak dzownilam przed chwila( do Krakowa) i zapisy do niego dopiero jakos wrzesień nawet na listę rezerwowych nie wpisują
No ja bym chciała w końcu trafić do jakiegoś dobrego lekarza. Tylko wszyscy są dalekoMam ciut więcej do Nowego Sącza więc pewnie tam pojadę... ale ja jeszcze się wstrzymuje od lekarzy przez pól roku
daj znać. Bo jak coś to tez już się będe do niego umawiaćNo ja bym chciała w końcu trafić do jakiegoś dobrego lekarza. Tylko wszyscy są daleko
Spróbuje zadzwonić jeszcze do Nowego Sączą może mi się uda na koniec roku coś wyrwać
Dzownilam do Krakowa do SUPERIOR.A nie dzwoniłaś do Nowego sącza jak tam z terminami?
też tak mam, że jak słyszę o jakiejś delegacji, to pierwsze co to sprawdzanie owu.O nieee. A ja właśnie spojrzałam w kalendarz, że owu pewnie wyjdzie 6-8.03, a mąż w delegacji wtedy. ;D Już raz tak pojechałam za nim w owu... ale to już niezła desperacja... a jak wczoraj pytał o nurkowanie w kwietniu, to najpierw spojrzałam co to za data i czy nie w okolicy owu... i takie chwile mi uświadamiają, że moje życie kręci się mimo wszystko wokół starań
Jeśli am endo to do niego wartoDzownilam do Krakowa do SUPERIOR.
No NS mam i tak 4h drogi ale myśle ze warto.
Zastanawiam się jeszcze nad Centrum PARENS nie wiem co będzie dla mnie lepszym wyborem.
Ja tak straciłam styczeń Trzonowe to jest. Niby sie nie udaje 1.5 roku, ale jak przepada cykl to zawsze jest taka ułuda ze moze to wtedy by sie wlasnie udałoO nieee. A ja właśnie spojrzałam w kalendarz, że owu pewnie wyjdzie 6-8.03, a mąż w delegacji wtedy. ;D Już raz tak pojechałam za nim w owu... ale to już niezła desperacja... a jak wczoraj pytał o nurkowanie w kwietniu, to najpierw spojrzałam co to za data i czy nie w okolicy owu... i takie chwile mi uświadamiają, że moje życie kręci się mimo wszystko wokół starań