Mademoiselle_Nika
Moderator
I tutaj musiałam wziąć kalkulator i policzyć, bo zawsze, chce odpowiadać 25 26 (ja) i 28(mąż) skończone.super podejście do tematu to powiedz jeszcze ile macie lat?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tutaj musiałam wziąć kalkulator i policzyć, bo zawsze, chce odpowiadać 25 26 (ja) i 28(mąż) skończone.super podejście do tematu to powiedz jeszcze ile macie lat?
ehhh ja oczywiście też dzisiaj sprawdziłam jak tu się pojawił temat obliczania prawdopodobieństwa i wychodzi 17 listopada czyli akurat wymarzony prezent by był na 32 uro wypadające 20 listopadaMoże jeszcze listopadowe? Mi apka flo mówi (2dc), że potencjalny poród z tego cyklu to 29 listopada. Nie wiem czy lubię tę funkcję
No to jesteśmy ten sam rocznik Ja w lipcu urodziny, ale może chociaż prezent będzie w postaci II kresem do tego czasu???ehhh ja oczywiście też dzisiaj sprawdziłam jak tu się pojawił temat obliczania prawdopodobieństwa i wychodzi 17 listopada czyli akurat wymarzony prezent by był na 32 uro wypadające 20 listopada
super że badania ok, ja dopiero zaczęłam sprawdzać po 3 miesiącach starań właśnie przez te forumHej! Ja zdecydowałam się na HL ze względu na coraz większe polecanie przez lekarzy i znanych mi dietetyków właśnie ich. Zgłupieć można z tymi suplementami. A człowiek chce jak najlepiej. Olej z wiesiołka przyjmowałam w formie tabletek, ale odstawiam w II cz cyklu ze względu na powodowanie skurczy macicy. Jak w tym miesiącu nie wyjdzie to będę dodatkowo brała olej z czarnuszki od marca.
Coś więcej o mnie? Pozytywnie nastawiona do życia To nasz początek starań. Przygotowania rozpoczęliśmy w listopadzie(odstawienie używek, dieta, suple), z nowym rokiem zrobiłam wszystkie badania i mąż też. Wszystkie badania są OK.
trzymam kciuki żeby tak byłoNo to jesteśmy ten sam rocznik Ja w lipcu urodziny, ale może chociaż prezent będzie w postaci II kresem do tego czasu???
Nie dziękuję żeby nie zapeszyć. Również trzymam za Ciebie kciuki jak i resztę forumowiczek.super że badania ok, ja dopiero zaczęłam sprawdzać po 3 miesiącach starań właśnie przez te forum
powodzenia!
No w sumie chyba więkoszść ludzi po prostu zaczyna umprawiać seks bez zabezpieczeń i przyjmować kwas foliowy. Ja tak zrobiłam, nic wcześniej nie badałam, zanim zaczełam się starać. No moze morfologie i mocz miałam zbadane.Nie dziękuję żeby nie zapeszyć Również trzymam za Ciebie kciuki jak i resztę forumowiczek.
No ja tylko słyszę, że mamy dziwne podejście, bo w listopadzie jak przestaliśmy palić i pić alkohol to już 90% osób z naszego otoczenia myślała, że to już to. Nawet Pani w laboratorium jak przyszłam robić badania, pytała mnie dwukrotnie, bo jak jestem to jest pakiet zniżkowy. A ja robiłam badania aby jeżeli coś jest "nie tak" to zareagować, unormować i dopiero się starać. To usłyszałam od pielęgniarki (ok 50l) "no coś dziwnego...". Chyba do końca mi nie uwierzyła
No ja cudem zamówiłam stary, bo słyszałam, że nowa wersja jest beznadziejna. dzięki za polecajke, może wypróbuje. Choć u mnie ciężko dobrać podkład bo mam ciemną karnacjęUżywałam lata bourjois healthy mix, ale ostatnio coś się zepsuł i tak jak kiedyś był lekki tak teraz mnie zaczął zapychać. Jak robiłam zakupy w notino to dostałam próbkę podkładu z lancome i to była miłość od pierwszego użycia i od razu zamówiłam. Trochę droższy, ale bardzo polecam nigdy nie mialam lepszego
Ano masz rację, też mi wychodzi koniec listopadaMoże jeszcze listopadowe? Mi apka flo mówi (2dc), że potencjalny poród z tego cyklu to 29 listopada. Nie wiem czy lubię tę funkcję