nikaplis
Fanka BB :)
część! Super nick, sama mogłabym mieć podobny powiesz coś więcej o sobie, ile się starasz itd?Cześć! Od paru dni intensywnie czytam forum i postanowiłam dzisiaj założyć konto i dołączyć do Was. To nasz pierwszy miesiąc starań.
HAHA! Tak, wyjazd do koszmar. Te rysy też mnie przerażają. Jak wyjeżdżam to żyję w strachu, że auto mi w połowie zgaśnie a jak zjeżdżam to kręci mi się w głowie. Moje ulubione miejsce do parkowania to brązowy lub żółty i wejście klatką schodową. Przeważnie sporo miejsca, bo dalej od wejścia i ludziom nie chce się chodzić.
Ja przyjmuję FertilleMe Complex z HealtLabs. Ma w składzie m.in. koenzymem Q10, kwas foliowy, inozytol, cholinę czy NAC. Mój mąż również przyjmuje te suplementy, ale z wersją dla mężczyzn. Dodatkowo przyjmuję magnez od 200-400 mg i Witaminę D min 2000j. Jeżeli macie jakieś doświadczenie z tymi suplementami to c
Zdecydowanie TAK! DR. Janowiec jest bardzo dokładny. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentce. Znam przypadek, że uratował życie dziewczynie, bo w końcu ją zdiagnozował i pokierował na dalsze leczenie. Za to znana w Krakowie lekarka (głównie na IG) nie widziała problemu. W Krakowie również przyjmuje, ale są tak oblegane terminy do niego, że ciężko się dostać. Ale warto.
Ściskam WAS!
Ja też jestem fanką healthlabs ale dziewczyny tutaj trochę mnie napełnily wątpliwościami, np Q10 w tych healthlabs jest chyba w małej lub słabej jakości więc ja teraz przyjmuje osobno Q10 z aliness, puerie uno, wit C i smartme z healthlabs plus olej z wiesiołka z Olini