Mademoiselle_Nika
Moderator
Cześć! Od paru dni intensywnie czytam forum i postanowiłam dzisiaj założyć konto i dołączyć do Was. To nasz pierwszy miesiąc starań.
Ściskam WAS!
HAHA! Tak, wyjazd to koszmar. Te rysy też mnie przerażają. Jak wyjeżdżam to żyję w strachu, że auto mi w połowie zgaśnie a jak zjeżdżam to kręci mi się w głowie. Moje ulubione miejsce do parkowania to brązowy lub żółty i wejście klatką schodową. Przeważnie sporo miejsca, bo dalej od wejścia i ludziom nie chce się chodzić.Omg, jak ktoś jest z Krakowa to zrozumie - ja się panicznie boje wjazdu na parking +1 i +2 w Bonarce. Tam jest taka spirala, niby jednokierunkowa ale dla mnie to koszmar.. na ścianach widac pozostałości lakierow różnych aut które zachaczaly
Ja przyjmuję FertilleMe Complex z HealtLabs. Ma w składzie m.in. koenzymem Q10, kwas foliowy, inozytol, cholinę czy NAC. Mój mąż również przyjmuje te suplementy, ale z wersją dla mężczyzn. Dodatkowo przyjmuję magnez od 200-400 mg i Witaminę D min 2000j. Jeżeli macie jakieś doświadczenie z tymi suplementami to cDziewczyny a jeśli mogę mieć pytanie to co polecacie brać teraz prócz kwasu foliowego ? Może coś w pakiecie od razu ?
Zdecydowanie TAK! DR. Janowiec jest bardzo dokładny. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentce. Znam przypadek, że uratował życie dziewczynie, bo w końcu ją zdiagnozował i pokierował na dalsze leczenie. Za to znana w Krakowie lekarka (głównie na IG) nie widziała problemu. W Krakowie również przyjmuje, ale są tak oblegane terminy do niego, że ciężko się dostać. Ale warto.Dziewczyny z Nowego Sącza i okolocc
w Barska CLinic jest ponoć fajny lekarz od niepłodności i diagnozowania - Dr. Janowiec
Sama się zastanawiam nad wizyta u niego
Ściskam WAS!
Ostatnia edycja: