Anezka11
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prosimy o relacje z wizytyDzień dobry. Ja już w drodze do kliniki wiec ja z kolei znów się nie wyspalam, bo za mną znów całe 4,5 godz snu ale no cóż, po śmierci się wyspie
Jasne, dziś w końcu (!!!) decyzje. Wizytę mam na 9 ale muszę być o 8 żeby zrobili badania. Wiec dam znać koło 10 co i jakProsimy o relacje z wizyty
Trzymam kciuki Pływaki się utrzymują trochę czasu więc zawsze jest nadziejaMnie wczoraj na wieczor bolał brzuch dość mocno wiec podejrzewam ze pęcherzyk pękł . Ale rano seksu nie bylo może gdzieś dop na wieczor będzie.
Wiec wczorajszy musi starczyć.
Trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśliJasne, dziś w końcu (!!!) decyzje. Wizytę mam na 9 ale muszę być o 8 żeby zrobili badania. Wiec dam znać koło 10 co i jak
lepiej przed owu niż w samą owu!Mnie wczoraj na wieczor bolał brzuch dość mocno wiec podejrzewam ze pęcherzyk pękł . Ale rano seksu nie bylo może gdzieś dop na wieczor będzie.
Wiec wczorajszy musi starczyć.
Nie, póki co innych dolegliwości brak. Nie wiem czy to dobrze czy źleW sumie proga masz bardzo ładnego więc nie wiem czy coś Ci przepisze bole podbrzusza zdarzają się a jakieś jeszcze dolegliwości masz ?
Chciałabym po 6,5 h snu powiedzieć że się wyspałam zazdro ja muszę mieć chociaż 7 żeby czuć się wyspanaDzień dobry dziewczynki!
Ale się dzisiaj wyspałam! w końcu spałam całe 6,5 godziny
PS. Jak ładnie ta nasza pierwsza strona wygląda
Dziewczyny a mam takie pytanie. Czy przy prawidłowym poziomie progesteronu lekarz moze przepisać luteinę, w sensie jest jakies ryzyko zbyt dużego poziomu tego hormonu? Pytam bo w pierwszej ciąży z powodu bólów w podbrzuszu miałam przepisana luteinę w sumie od początku (ale uwaga, nikt nigdy nie zbadał mi wtedy progesteronu, ja wtedy nie miałam takiej wiedzy i sama też ani razu nie robiłam tego badania) i może to zabrzmi śmiesznie ale chyba pewniej bym się czula gdybym teraz też ja dostała...zbadam jeszcze proga jutro razem z beta dla pewności.
Pytam bo brzuch mnie lekko pobolewa, tak delikatnie ale coś tam czuje i trochę się martwię :-(