królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Pobolewanie podbrzusza na początku ciąży nawet do 12 tyg jest zupełnie normalne. Wszystko tam pracuje by przyjemnie rozwijało się zarodkowi, nie martw się, wynik masz świetny proga, więc myślę ze nic ci nie przepisze. Raczej nospe zalecalo się przy mocniejszych bolach podbrzusza. Ale moze cos sie zmienilo na przestrzeni lat.Dziewczyny a mam takie pytanie. Czy przy prawidłowym poziomie progesteronu lekarz moze przepisać luteinę, w sensie jest jakies ryzyko zbyt dużego poziomu tego hormonu? Pytam bo w pierwszej ciąży z powodu bólów w podbrzuszu miałam przepisana luteinę w sumie od początku (ale uwaga, nikt nigdy nie zbadał mi wtedy progesteronu, ja wtedy nie miałam takiej wiedzy i sama też ani razu nie robiłam tego badania) i może to zabrzmi śmiesznie ale chyba pewniej bym się czula gdybym teraz też ja dostała...zbadam jeszcze proga jutro razem z beta dla pewności.
Pytam bo brzuch mnie lekko pobolewa, tak delikatnie ale coś tam czuje i trochę się martwię :-(
U mnie wykres i test nie wspolpracują z moimi oczekiwaniami, po tym bolu piersi bylam 90% pewna, ze to cykl udany, no cóż. Jeszcze 2 moze 3 dni. .... i 5 dni do @ najlepsze, ze zuzylam ostatni test. Zamowilam z allegro jeszcze 5szt za 1,50 moze przyjdą na jutro
Załączniki
Ostatnia edycja: