Brownie, nie, tu akurat błąd: suma powinna wynosić więcej niż 40 ng/mol.Tam są inne jednostki.
Pojedynczy wynik powinn być powyżej 5 ng.
A sumy z 3 powyżej 40 umol
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brownie, nie, tu akurat błąd: suma powinna wynosić więcej niż 40 ng/mol.Tam są inne jednostki.
Pojedynczy wynik powinn być powyżej 5 ng.
A sumy z 3 powyżej 40 umol
9/10 dppA prsypomnij ile dni po owulacji jesteś?
Ovi jest tylko na pęknięcie pęcherzyka.A mam tamie pytanie odnośnie ovi
Jego zleca lekarz jak ktoś nie ma własnych owu ? Czy jak jest problem z pęcherzykami
Ewidentnie pik był DziałajcieDobra wrzucam ostatni raz ( przysięgam ) moje owulaki
Pierwsze zdjęcie jest z teraz , drugie z godziny 15
Co sądzicie ? Mi się wydaje ze jaśnieją i pik już był
DziałaliśmyEwidentnie pik był Działajcie
No przecież to napisałamBrownie, nie, tu akurat błąd: suma powinna wynosić więcej niż 40 ng/mol.
ja u siebie podejrzewam niedomoge, ale każdy lekarz mówił, ze bardzo rzadko ona wystepuje, podobno ultrarzadko… Ja mam 12 dni fazę lutealna. 2 dni przed okresem plamienia.nie nie jakiś szałowy, ale z tego co tu kiedyś mądre dziewczyny pisały, to niedomoge się diagnozuje jak po potwierdzonej owu przez trzy dni pod rząd (ale serio znów nie pamiętam które dpo 5, 6, 7? 6, 7, 8?) prog jest niższy niż chyba 6. Kurde, nie wiem jak to znaleźć żeby potwierdzić. Czy ktoś może pamięta czy tak faktycznie jest? Tak mi jakoś ta 6 utkwila w pamięci