reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Czy możecie coś pisać? Jest piątek po 12, nie bądźcie takie pilne
Mnie dzisiaj do pilności daleko, robię co muszę, ale niestety jest tego o conajmniej 100% za dużo.
Pora coś zjeść.
Czekam na wieczór i winko, gości mogłoby nawet już nie być, ale skoro mają być ..to będzie więcej wina, bo pewnie przyniosą 😄

Mnie dzisiaj do pilności daleko, robię co muszę, ale niestety jest tego o conajmniej 100% za dużo.
Pora coś zjeść.
Czekam na wieczór i winko, gości mogłoby nawet już nie być, ale skoro mają być ..to będzie więcej wina, bo pewnie przyniosą 😄
powiem Ci, ze ja dziś czuję takiego pacmana, ze ledwo się powstrzymuję, żeby nie wpychać bułek prosto do paszczy

To ja się Wam pochwale moim mężem. Przyszedł i mówi, że w ten weekend nie ma treningu (zazwyczaj w soboty rano ma) i że musi się jakoś na przyszły umówić. I wtedy sobie pomyślałam, że kurde, zapomniał o klinice, zaraz będę musiała mu jego pragnące treningu serduszko złamać, ale nie musiałam, bo sam z siebie dodał, że może się uda na przyszła niedzielę na trening umówić 😍 pamięta i nie marudzi 😍

W ramach piątkowej rozrywki możecie obstawiać co tam mam.

Załączniki

• D7DC0C77-DE60-4BE1-9610-E5AE9A68D898.jpeg
    D7DC0C77-DE60-4BE1-9610-E5AE9A68D898.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry