reklama
Kaala
Fanka BB :)
Ja właśnie ciężko pracuje zastępuje jeszcze 3 nieobecne koleżanki , nie ogarniam jużCzy możecie coś pisać? Jest piątek po 12, nie bądźcie takie pilne
LadyCaro
idź Ty, w poniedziałek odrobisz xDJa właśnie ciężko pracuje zastępuje jeszcze 3 nieobecne koleżanki , nie ogarniam już
Nasturtium
Mnie dzisiaj do pilności daleko, robię co muszę, ale niestety jest tego o conajmniej 100% za dużo.Czy możecie coś pisać? Jest piątek po 12, nie bądźcie takie pilne
Pora coś zjeść.
Czekam na wieczór i winko, gości mogłoby nawet już nie być, ale skoro mają być ..to będzie więcej wina, bo pewnie przyniosą
LadyCaro
powiem Ci, ze ja dziś czuję takiego pacmana, ze ledwo się powstrzymuję, żeby nie wpychać bułek prosto do paszczyMnie dzisiaj do pilności daleko, robię co muszę, ale niestety jest tego o conajmniej 100% za dużo.
Pora coś zjeść.
Czekam na wieczór i winko, gości mogłoby nawet już nie być, ale skoro mają być ..to będzie więcej wina, bo pewnie przyniosą
Bolilol
To ja się Wam pochwale moim mężem. Przyszedł i mówi, że w ten weekend nie ma treningu (zazwyczaj w soboty rano ma) i że musi się jakoś na przyszły umówić. I wtedy sobie pomyślałam, że kurde, zapomniał o klinice, zaraz będę musiała mu jego pragnące treningu serduszko złamać, ale nie musiałam, bo sam z siebie dodał, że może się uda na przyszła niedzielę na trening umówić pamięta i nie marudzi
Kaala
Kuszące , jeszcze 20min i przerwa godzinkę i do domciuidź Ty, w poniedziałek odrobisz xD
Nasturtium
reklama
Nasturtium
Godzinna przerwa i po niej do domu?Kuszące , jeszcze 20min i przerwa godzinkę i do domciu
Podziel się: