Nasturtium
Fanka BB :)
Najgorzejale ja w biurze jestem... pracuje w biurze firmy zajmującem się produkcją i dystrybucją pieczywa i czasem nam tu pieką i przynoszą xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najgorzejale ja w biurze jestem... pracuje w biurze firmy zajmującem się produkcją i dystrybucją pieczywa i czasem nam tu pieką i przynoszą xD
Tak godzinna przerwa , pracuje do 14. Narobiłam się tyle ze godzinna przerwa należy miGodzinna przerwa i po niej do domu?
Boje się zgadywać, bo znam wszystkie wokol Warszawy? Szwajcarzy dopiero co się palili, ciekawe jak tam u nich będzieale ja w biurze jestem... pracuje w biurze firmy zajmującem się produkcją i dystrybucją pieczywa i czasem nam tu pieką i przynoszą xD
Hmmm , wyglądają na jakieś prażynki ?W ramach piątkowej rozrywki możecie obstawiać co tam mam.
jak chcesz zgadywać, to na priv bo jednak aż tak się nie będę uzewnętrzniaćBoje się zgadywać, bo znam wszystkie wokol Warszawy? Szwajcarzy dopiero co się palili, ciekawe jak tam u nich będzie
Nie będę, bo jeszcze zgadnęjak chcesz zgadywać, to na priv bo jednak aż tak się nie będę uzewnętrzniać
pierwsza to 300 zl, w tym badanie ginekologiczne i USG - badania krwi, nasienia już poza tą ceną. W cenie podobno jest omówienie wyników i plan leczenia. Kolejne wizyty to 250 zł, ale nie wiem czy jakby to miał być sam monitoring to też tyle, czy jakoś mniejA w ogóle @Bolilol jaki jest koszt pierwszej wizyty w bocianie?
no i pięknie! Gratulacje!Mamy wyniki bety
Powiem wam tak, jeśli te nasze pinki wykrywają te cienie na poziomie bety 3, bo tak by wynikało, że moja choyokreska sprzed wczoraj była jakąś pierwszą w ogóle mini betą, to naprawdę chooyokreski to są i te co im nie wierzą mają rację :*
Przy drugiej becie zrobię progesteron, dziś z przejęcia zapomniałam
Mamy wyniki bety
Powiem wam tak, jeśli te nasze pinki wykrywają te cienie na poziomie bety 3, bo tak by wynikało, że moja choyokreska sprzed wczoraj była jakąś pierwszą w ogóle mini betą, to naprawdę chooyokreski to są i te co im nie wierzą mają rację :*
Przy drugiej becie zrobię progesteron, dziś z przejęcia zapomniałam