Bolilol
Fanka BB :)
pokruszone wafle ryżowe, sałatę, oliwki o jalapenio!W ramach piątkowej rozrywki możecie obstawiać co tam mam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pokruszone wafle ryżowe, sałatę, oliwki o jalapenio!W ramach piątkowej rozrywki możecie obstawiać co tam mam.
No właśnie. ja siedze nic nie robię tylko odświeżam forum A jak z pracy wyjdę zawsze coś mam do ogarnięcia i nie mam czasu na forum to póxniej 30 stron do nadrobieniaCzy możecie coś pisać? Jest piątek po 12, nie bądźcie takie pilne
masz jedzonko dla mnie, bo właśnie zgłodniałam a wygląda superW ramach piątkowej rozrywki możecie obstawiać co tam mam.
Dam Ci lepszy patent: ja wkładam lusterko małe torebkowe, żeby zobaczyć zawsze, czy wszystko ok. I wstrzymuje lekko oddech, żeby na nie nie chuchnac bo zaparuje i tak sobie oglądam w dużym lustrze po prostuSorki za spam, ale muszę napisać, co robię, bo to jest tak głupie, że trzeba się tym podzielić.
Wkładam telefon do ust, żeby zrobić zdjęcie ranie po wyrwanej ósemce. Chcę zobaczyć, czy jest skrzep, a nie potrafię tak szeroko buzi otworzyć, to wsadzam ten zasrany telefon i robię zdjęcia.
Czekam na sprawozdanie z Waszej wizyty z niecierpliwościąTo ja się Wam pochwale moim mężem. Przyszedł i mówi, że w ten weekend nie ma treningu (zazwyczaj w soboty rano ma) i że musi się jakoś na przyszły umówić. I wtedy sobie pomyślałam, że kurde, zapomniał o klinice, zaraz będę musiała mu jego pragnące treningu serduszko złamać, ale nie musiałam, bo sam z siebie dodał, że może się uda na przyszła niedzielę na trening umówić pamięta i nie marudzi
Nie, żadnych objawów nawet ciążyA ja mam pytanie do dziewczyn, które są mamusiami lub którym udało się zajść w ciąże. Czy w szczęśliwym cyklu (o ile w ogóle pamiętacie) miałyście tez objawy PMS?
Ech ten Home office, kocham biuro.Boże u mnie właśnie wyszły z pieca ciepłe bułki z zapieczonym serem... to moja 3 buła dziś
A w ogóle @Bolilol jaki jest koszt pierwszej wizyty w bocianie?Czekam na sprawozdanie z Waszej wizyty z niecierpliwością
ale ja w biurze jestem... pracuje w biurze firmy zajmującem się produkcją i dystrybucją pieczywa i czasem nam tu pieką i przynoszą xDEch ten Home office, kocham biuro.