Nasturtium
Fanka BB :)
Ja zawsze u nich kupuję.To będzie moja pierwsza z tej firmy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zawsze u nich kupuję.To będzie moja pierwsza z tej firmy.
A podasz mi nazwisko? Na wszelki wypadekW salve jest fajna endo tylko ciężko się do niej dostać ale mega konkretna i z dużą wiedzą. Jak będziesz potrzebować zmiany to pisz.
Oni mają „promocje” cały rok kupiłam od nich plecak za 160zl i rozsypał się po pół roku, wiecej od nich nic nie kupię, drogie badziewie może walizki mają spoko ale akcesoriów na maksa nie polecam.
Ja nasikałam teraz. Prawdo podobnie 8 dni po wg flo 7 dni po...A ja nasikalam znowu na test - BIAŁO
9dpo i 3 dni do @ .
Co raz większy brak nadziei
Na razie nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, bo napalę się, jak szczerbaty na suchary na jakieś mega dokładne badania, a potem się rozczaruję.U nas wyszły lekko obniżone parametry nasienia - nie jakos tragicznie ale to niby jeat powodem. U mnie wszystko super. Mialam badania hormonów, w tym amh, wszzytko w normie. Mialam monitoring - owulki są. Droznosc tez byla i wyszlo git. Wydaje mi się ze w tym opolskim maja szerszy pakiet badań niz w Krakowie.
Teraz nas kieruja w stronę inseminacji, a NFZ-
start w przyszłym cyklu. Mąż byl dzisiaj na powtórce badan nasienia - zobaczymy czy cos na suplach sie poprawiło.
Ja myślę, że u mnie jeszcze wieloletnia anoreksja zrobiła swoje… ja względnie zdrowa jestem od 2-3 lat, wcześniej wiecznie nawroty, a zaczęłam chorować mając lat 12 i był moment, że ważyłam 27 kg przy 167…ja wiem, że waga ma wpływ na hormony ale amh to rezerwa i ona raczej się nie zmienia mimo wagi co niewyklucza z niskim amh ciąży bo przecież dziewczyny zachodzą
Ja nasikałam teraz. Prawdo podobnie 8 dni po wg flo 7 dni po...
Nie mogę doczekać się jutra, dzisiejszy test namieszał mi tylko w glowie.
Pocieszę Cię- u mnie w rodzinie był przypadek anoreksji.Ja myślę, że u mnie jeszcze wieloletnia anoreksja zrobiła swoje… ja względnie zdrowa jestem od 2-3 lat, wcześniej wiecznie nawroty, a zaczęłam chorować mając lat 12 i był moment, że ważyłam 27 kg przy 167…
No nie do końca się zgodzę, że cały rok mają promocje, bo akurat na tą konkretną walizkę polowałam od dłuższego czasu i poniżej 400 stów nie schodziła.Oni mają „promocje” cały rok kupiłam od nich plecak za 160zl i rozsypał się po pół roku, wiecej od nich nic nie kupię, drogie badziewie może walizki mają spoko ale akcesoriów na maksa nie polecam.
Ja też nadal jednak myślę, że u mnie to są odwracalne zmiany. Mam nadzieję. Bo nie tylko hormony sobie spierdoliłam, ale pracowałam z dziewczynami z zaburzeniami odżywiania i wiem, że mogłam skończyć gorzej. To jest naprawdę wyniszczająca choroba. I wiecznie „czai się za rogiem”, to, że ja teraz obżeram się słodyczami i jem więcej niż przeciętna osoba nic nie znaczy- wiem, że może to do mnie wrócić w każdej chwili, teraz przerzuciłam swoją obsesję kontroli na inne obszary, ale nadal czuję cuchnący oddech tego gówna blisko mnie.Pocieszę Cię- u mnie w rodzinie był przypadek anoreksji.
Dziewczyna też w pewnym momencie ważyła poniżej 30 kg.
Teraz jest mamą dwójki dzieci, ale to już kobieta po 40-tce.
Mamą została po 30-tce.