reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Jesteś co:D Jakie masz bmi? No dlatego napisałam, że nie ze wszystkim się zgadzam...Myślę bardziej, że z tym moim amh to po prostu nie chciał żebym się tak na tym koncentrowała, bo zauważył, że mnie to mocno martwi.
Szczupla - poprawiłam, cos mi dziwnego słownik pozmieniał 😜
BMI to akurat taki sobie wyznacznik ;) ale mam obecnie bmi 20, jescze w zeszłym roku mialam niecale 19 - pare kg przybyło;)

Tak w ogóle jeśli któraś potrzebuje walizkę, stara się zepsuła, jest już brzydka, to wyhaczyłam na Wittchen promkę 50% na walizkę, na którą polowałam od dawna.

Tzn. miałam flaminga kupić, ale ostatecznie wzięłam ananasa, bo bardziej pasuje do mojej osobowości 😁.

Tak w ogóle jeśli któraś potrzebuje walizkę, stara się zepsuła, jest już brzydka, to wyhaczyłam na Wittchen promkę 50% na walizkę, na którą polowałam od dawna.

Tzn. miałam flaminga kupić, ale ostatecznie wzięłam ananasa, bo bardziej pasuje do mojej osobowości 😁.
O, to ja spojrzę. Akurat lubię ich walizki.

No ja mam 17, także u mnie to może nie szczupłość a niedowaga.
I wiem, że jak ważyłam jeszcze mniej to hormony miałam kompletnie do dupy i jednak przytycie je trochę poprawiło.
ja wiem, że waga ma wpływ na hormony ale amh to rezerwa i ona raczej się nie zmienia mimo wagi :) co niewyklucza z niskim amh ciąży bo przecież dziewczyny zachodzą :)

Szczupla - poprawiłam, cos mi dziwnego słownik pozmieniał 😜
BMI to akurat taki sobie wyznacznik ;) ale mam obecnie bmi 20, jescze w zeszłym roku mialam niecale 19 - pare kg przybyło;)
BMI oczywiście nie jest idealnym wskaźnikiem, zgadzam się, ale coś tam mówi, u mnie myślę, że jednak niedobór tkanki tłuszczowej może być problemem. Zobaczę co mi jutro też ta endokrynolog powie.

reklama
ja wiem, że waga ma wpływ na hormony ale amh to rezerwa i ona raczej się nie zmienia mimo wagi :) co niewyklucza z niskim amh ciąży bo przecież dziewczyny zachodzą :)
Wiesz, ja myślę, że jednak mogłam nadszarpnąć swoją rezerwę tym, że lata nie miałam właściwie wcale okresu, myślę, że to mogło nie pozostać obojętne dla organizmu.
Oczywiście mogę się mylić, nie twierdzę, że mam racje.

Do góry