reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
w Wawie to chyba @LadyCaro zna :)
@LadyCaro prosiłabym bardzo :)

@Doktur_M , gdzie Ty jesteś??

Dziewczyna potrzebuje pomocy, może znasz jakiegoś?
@Doktur_M proszę proszę 🥰

Gdynia może być?
Pewnie 🙂

Prośbę o androloga pisałam przed wizytą w klinice niepłodności. Jestem po, muszę ochłonąć i wtedy opiszę. A lista andrologów będzie już nie koniecznością, a bardziej pomocą na przyszłość. Problem leży po mojej stronie

Pytanie z seri czy ten test według Was jest pozytywny. Według mnie tak . Według apki nie ma piku 🤷‍♀️
Nie jest. Tez dzisiaj robiłam i jest taki i tez nie 🤷‍♀️

Załączniki

• BEDA29CA-CB8E-4C00-918D-61FF2A3C45AF.jpeg
    BEDA29CA-CB8E-4C00-918D-61FF2A3C45AF.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 88
Pewnie 🙂

Prośbę o androloga pisałam przed wizytą w klinice niepłodności. Jestem po, muszę ochłonąć i wtedy opiszę. A lista andrologów będzie już nie koniecznością, a bardziej pomocą na przyszłość. Problem leży po mojej stronie
Pewnie już nie pamiętacie, ale w grudniu podczas wyjazdu na urlop miałam iść na monitoring. Nie było możliwości, żeby pójść do ówczesnego gina, więc poszłam na miejscu - w Gdyni. Pan doktor ginekolog / androlog wiedział, że to pojedyncza wizyta u niego, ale zrobił na mnie mega dobre wrażenie, bardzo dużo informacji mi przekazał i uświadomił (nie wprost), że ówczesny gin jest chooyowy.
Mariusz Łukaszuk, Nowe Orłowo Centrum Medyczne - można go znaleźć na znanymlekarzu.

Jak już ochłoniesz to czekamy na relację :)

No ja mam 17, także u mnie to może nie szczupłość a niedowaga.
I wiem, że jak ważyłam jeszcze mniej to hormony miałam kompletnie do dupy i jednak przytycie je trochę poprawiło.

Ja myślę, że u mnie jeszcze wieloletnia anoreksja zrobiła swoje… ja względnie zdrowa jestem od 2-3 lat, wcześniej wiecznie nawroty, a zaczęłam chorować mając lat 12 i był moment, że ważyłam 27 kg przy 167…
Powiem ci, że u mnie też z wagą było nieciekawie i w sumie nadal jest. Przy 160 cm ważyłam 37 kg. O dziwo - okresy miałam regularne co przy takiej wadze jest raczej rzadkością - mam kilka koleżanek z nieco wyższa wagą i one cykle miały 80-130 dniówek. Potem trochę przytyłam i w ciążę zaszłam z waga 41 kg przy BMI 16!! Mój gin od razu dał mi zwolnienie i kazał bardzo się oszczędzać bo bał się (powiedział mi to wprost), że po prostu mój organizm nie da rady utrzymać ciąży i uzna ją za coś co trzeba się pozbyć. Ciążę donosiłam - w 39 poprzeć CC urodziłam zdrową córkę (zwężona miednica). Także waga wagą, ale wydaje mi się, że u Ciebie też się uda jeśli tylko wyreguluje się pięknie hormony czego Ci bardzo życzę 😘😘😘

reklama
Do góry