Brownie1992
Moderator
Żartujesz? Jak to zrobić?zaskoczę Cię moze... ale dopiero po 3 latach uzytkowania mąż dotarł do tego, że mozna zmienić język na polski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żartujesz? Jak to zrobić?zaskoczę Cię moze... ale dopiero po 3 latach uzytkowania mąż dotarł do tego, że mozna zmienić język na polski
Coś tam widaćDziewczyny! Szanowna komisjo !
Może mi coś poradzicie...
Zmierzyłam temperaturę i znowu troche w dół wstałam silnelam na test...
Zdjecia są dosłownie z pierwszych 2 min... z tym, ze po odparowaniu no właśnie, ledwo widoczny cień wtf???
Juz przeszłam od euforii, strachu po zwątpienie.
Mi to obojetne kiedy. Codziennie ktoś ma imieninyJa będę na pewno. Mąż ma w marcu urodziny i trzeba mu prezent dać. Dwie kreski byłyby najlepszym rozwiązaniem
Odliczam czas... jest na tym pozniejszym cień bez przygladania się, czy to coś znaczy, zobaczymy, za 2 h sikam znowu.Ta kreska się pojawiła i zniknęła? To zdecydowanie do powtórzenia bez nastawiania się
Jeśli JA coś widzę to wiedz, że coś się dziejęDziewczyny! Szanowna komisjo !
Może mi coś poradzicie...
Zmierzyłam temperaturę i znowu troche w dół wstałam silnelam na test...
Zdjecia są dosłownie z pierwszych 2 min... z tym, ze po odparowaniu no właśnie, ledwo widoczny cień wtf???
Juz przeszłam od euforii, strachu po zwątpienie.
Nie mam pojęcia. CHyba gdzieś w ustawieniachŻartujesz? Jak to zrobić?
Ale super kocham gory, w tym roku chcemy Zakopane, ale trudno znaleźć miejsce gdzie przyjmą nas z 3 Jack RussellkamiA ja wczoraj zarezerwowałam wakacje w Bieszczadach i jedziemy w 14 osób na 3 domki. Już sie nie mogę doczekać.
Tak mi to poprawiło humor, że nie przejmuję się tym, że zaraz zacznę kolejny cykl starań