reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ja się na temat kresek nie wypowiadam, bo nigdy nic nie widzę, nawet jak jest, to mi się wydaje; ze nie ma.

Ja dziś znowu całkowicie bezsenna noc :( endokrynologa mam dopiero 8.03, ale chyba już zapłacę za ta 5 tarczycowa, by zobaczyć czy to nadczynność czy psychika.

Na razie nie plamie. Zamówiłam wczoraj testy pinka z neta, to zatesuje jak przyjdą :D ja chyba naleze do teamu #nietestujebojesie

Jestem zmuszona marzec i kwiecień odpuścić, bałabym się. Gdyby to były wakacje w Europie, to bym może nie pauzowała, no ale Ameryka Środkowa to inna para kaloszy.
Lepiej dmuchać na zimne.
U mnie w szpitalu nie wykonują transferów osobom, które wróciły z krajów, w których pojawia się wirus zika. Trzeba odczekać dwa miesiące po podróży i poddać się dodatkowym badaniom...

reklama
Do góry