Justynka28
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie cierpię Zakopanego. Jeżdżę tam tylko na termy. Zdecydowanie wole w Bieszczady i tam ludzię są bardziej skłonni przyjmować ze zwierzętami.Ale super kocham gory, w tym roku chcemy Zakopane, ale trudno znaleźć miejsce gdzie przyjmą nas z 3 Jack Russellkami
No nie tylko z tego.
Już komuś wyjaśniałam finansowy aspekt tego. Po prawie 30 cyklach starań, to jeden w tą, czy tamtą nie robi różnicy. Może gdyby to były pierwsze miesiące starań, a ja naiwnie bym myślała, że w ciąży będę na pstryknięcie palcem, to bym na to nie patrzyła.
No ale najważniejsza kwestia- dwa miesiące po marcu lecimy przez pół świata.
Loty z przesiadkami w USA, męczące.
Raczej nie na pierwszy trymestr.
Jestem zmuszona marzec i kwiecień odpuścić, bałabym się. Gdyby to były wakacje w Europie, to bym może nie pauzowała, no ale Ameryka Środkowa to inna para kaloszy.
Tym bardziej, że jestem już po jednym poronieniu.
Nic nie widzę. Ale to jeszcze wcześnieTo ja się też zamelduje do szanownej komisji cieni i kresek 8/9 dpo. Wydaje mi się że pod światło coś widzę albo mi pada na oczy
Dziewczyny! Szanowna komisjo !
Może mi coś poradzicie...
Zmierzyłam temperaturę i znowu troche w dół wstałam silnelam na test...
Zdjecia są dosłownie z pierwszych 2 min... z tym, ze po odparowaniu no właśnie, ledwo widoczny cień wtf???
Juz przeszłam od euforii, strachu po zwątpienie.
Dziewczyny...widzę jakieś cienie...jak macie możliwość to lecicie na betęTo ja się też zamelduje do szanownej komisji cieni i kresek 8/9 dpo. Wydaje mi się że pod światło coś widzę albo mi pada na oczy
A ja wczoraj zarezerwowałam wakacje w Bieszczadach i jedziemy w 14 osób na 3 domki. Już sie nie mogę doczekać.
Tak mi to poprawiło humor, że nie przejmuję się tym, że zaraz zacznę kolejny cykl starań
My byliśmy w ubiegłe wakacje koło Cisnej , ale tam pięknie, z żadnych gór nie mam tak cudownych zdjęćA gdzie? Mi się marzy znów pole namiotowe w Cisnej i to piękne rozgwieżdżone nocne niebo.
@nieznośne_poplątanie fajny avatar. Beksiński?
Widać cieńTo ja się też zamelduje do szanownej komisji cieni i kresek 8/9 dpo. Wydaje mi się że pod światło coś widzę albo mi pada na oczy