reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dziewczyny! Szanowna komisjo !
Może mi coś poradzicie...
Zmierzyłam temperaturę i znowu troche w dół wstałam silnelam na test...
Zdjecia są dosłownie z pierwszych 2 min... z tym, ze po odparowaniu no właśnie, ledwo widoczny cień wtf???
Juz przeszłam od euforii, strachu po zwątpienie.
Dla mnie coś tam przebija:) może beta?

reklama
Chyba 8... ovulak 11,12,13 pozytywny. Ten ostatni test to jakieś 5 min po sikaniu i on mnie tak na ziemię ściągnął.... czy ja nie moge mieć normalnie ?😁😂🤣🤛
Flo mi wyznaczyl ovu 15.02 to wtedy 7 d po, ale ja nie wierzę. Moim zdaniem najpóźniej 14.02 była ovu🤷‍♀️
To może poczekaj jeszcze ze 2 dni i wtedy siknij. Tak jak u mnie jak coś jest to powinno wyjść 👍

Zdjecia są dosłownie z pierwszych 2 min... z tym, ze po odparowaniu no właśnie, ledwo widoczny cień wtf???
Ty to masz z tymi cieniami, no ja widzę cienie , tylko nie na ostatnim , może beta jak masz możliwość....

Ty to masz z tymi cieniami, no ja widzę cienie , tylko nie na ostatnim , może beta jak masz możliwość....
Wlasnie ostatnie zdjęcie jest cykniete po 5 min... a mozemy się trzymać wrrsji ze po 5 min jest nieważny 🤣😂🤣😂 i liczy sie wynik do 5 min ? Czyli CIONSZ? Haaaa🤣😂 no powiem Wam, ze z pinkiem pierwszy raz mam tak, ze cień 2 kreski pojawia sie odrazu i jeszcze mozna uchwycic ją tel... albo to coś znaczy albo nie znaczy nic. Betę zrobię 28.02 w dniu @ ... o ile będzie po, co ją robic. Za 3 h znowu sikne.

Cześć Dziewczyny,
U mnie 20dc i nic się nie dzieje, owu nie ma 🤷‍♀️ czy ja mogę mieć kiedyś normalnie. Mój wykres w tym cyklu tez oszalał 😆

Załączniki

• 9E505356-1163-45B6-BADF-2EF65C6A7146.png
    9E505356-1163-45B6-BADF-2EF65C6A7146.png
    109,8 KB · Wyświetleń: 37
Mi się wydaje że coś widze

reklama
Wlasnie ostatnie zdjęcie jest cykniete po 5 min... a mozemy się trzymać wrrsji ze po 5 min jest nieważny 🤣😂🤣😂 i liczy sie wynik do 5 min ? Czyli CIONSZ? Haaaa🤣😂 no powiem Wam, ze z pinkiem pierwszy raz mam tak, ze cień 2 kreski pojawia sie odrazu i jeszcze mozna uchwycic ją tel... albo to coś znaczy albo nie znaczy nic. Betę zrobię 28.02 w dniu @ ... o ile będzie po, co ją robic. Za 3 h znowu sikne.
Ta kreska się pojawiła i zniknęła? To zdecydowanie do powtórzenia bez nastawiania się ;)

Do góry