reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dziewczyny! Szanowna komisjo !
Może mi coś poradzicie...
Zmierzyłam temperaturę i znowu troche w dół wstałam silnelam na test...
Zdjecia są dosłownie z pierwszych 2 min... z tym, ze po odparowaniu no właśnie, ledwo widoczny cień wtf???
Juz przeszłam od euforii, strachu po zwątpienie.
Dla mnie coś tam przebija:) może beta?

reklama
Chyba 8... ovulak 11,12,13 pozytywny. Ten ostatni test to jakieś 5 min po sikaniu i on mnie tak na ziemię ściągnął.... czy ja nie moge mieć normalnie ?😁😂🤣🤛
Flo mi wyznaczyl ovu 15.02 to wtedy 7 d po, ale ja nie wierzę. Moim zdaniem najpóźniej 14.02 była ovu🤷‍♀️
To może poczekaj jeszcze ze 2 dni i wtedy siknij. Tak jak u mnie jak coś jest to powinno wyjść 👍

Zdjecia są dosłownie z pierwszych 2 min... z tym, ze po odparowaniu no właśnie, ledwo widoczny cień wtf???
Ty to masz z tymi cieniami, no ja widzę cienie , tylko nie na ostatnim , może beta jak masz możliwość....

Ty to masz z tymi cieniami, no ja widzę cienie , tylko nie na ostatnim , może beta jak masz możliwość....
Wlasnie ostatnie zdjęcie jest cykniete po 5 min... a mozemy się trzymać wrrsji ze po 5 min jest nieważny 🤣😂🤣😂 i liczy sie wynik do 5 min ? Czyli CIONSZ? Haaaa🤣😂 no powiem Wam, ze z pinkiem pierwszy raz mam tak, ze cień 2 kreski pojawia sie odrazu i jeszcze mozna uchwycic ją tel... albo to coś znaczy albo nie znaczy nic. Betę zrobię 28.02 w dniu @ ... o ile będzie po, co ją robic. Za 3 h znowu sikne.

Cześć Dziewczyny,
U mnie 20dc i nic się nie dzieje, owu nie ma 🤷‍♀️ czy ja mogę mieć kiedyś normalnie. Mój wykres w tym cyklu tez oszalał 😆

Załączniki

• 9E505356-1163-45B6-BADF-2EF65C6A7146.png
    9E505356-1163-45B6-BADF-2EF65C6A7146.png
    109,8 KB · Wyświetleń: 44
Mi się wydaje że coś widze

reklama
Wlasnie ostatnie zdjęcie jest cykniete po 5 min... a mozemy się trzymać wrrsji ze po 5 min jest nieważny 🤣😂🤣😂 i liczy sie wynik do 5 min ? Czyli CIONSZ? Haaaa🤣😂 no powiem Wam, ze z pinkiem pierwszy raz mam tak, ze cień 2 kreski pojawia sie odrazu i jeszcze mozna uchwycic ją tel... albo to coś znaczy albo nie znaczy nic. Betę zrobię 28.02 w dniu @ ... o ile będzie po, co ją robic. Za 3 h znowu sikne.
Ta kreska się pojawiła i zniknęła? To zdecydowanie do powtórzenia bez nastawiania się ;)

Do góry