Nasturtium
Fanka BB :)
Przezimujesz, ale może coś się po drodze "trafi" ;-).nie no, ja raczej po prostu z Wami do maja przezimuję, nie wyobrażam sobie Was zostawić, będę występować w roli cheerleaderki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przezimujesz, ale może coś się po drodze "trafi" ;-).nie no, ja raczej po prostu z Wami do maja przezimuję, nie wyobrażam sobie Was zostawić, będę występować w roli cheerleaderki
A z pierwszym Wam poszło "lekko"?W ogóle nadrabiałam Was cały dzień i teraz siedziałam od na wspólnej, żeby dalej Was doczytać. Nie nadążam chyba czasami
Byłam wczoraj u rodziny- u rodzeństwa mojego taty. W obu domach nie zdazylam się rozebrać i już pytania, kiedy drugie dziecko, bo pierwsze nam wyszło super. Dobrze, ze moja mama przejęła pałeczkę i powiedziała szybko w obu przypadkach: „w planach”. Bosze kochana jest, bo wie, ze się staramy już długo, a ona sama starała się o drugie 4 lata.
ale kochana!!W ogóle nadrabiałam Was cały dzień i teraz siedziałam od na wspólnej, żeby dalej Was doczytać. Nie nadążam chyba czasami
Byłam wczoraj u rodziny- u rodzeństwa mojego taty. W obu domach nie zdazylam się rozebrać i już pytania, kiedy drugie dziecko, bo pierwsze nam wyszło super. Dobrze, ze moja mama przejęła pałeczkę i powiedziała szybko w obu przypadkach: „w planach”. Bosze kochana jest, bo wie, ze się staramy już długo, a ona sama starała się o drugie 4 lata.
na razie nic nie przesądzam, zobaczymy co powie ten lekarz. Na razie dopuszczam myśl, że dam sobie całkowity spokój z mierzeniem temperatury, testami owulacyjnymi itd na te dwa miesiące - z takimi "bieżącymi" staraniami, bo wiadomo dieta, suple non stop. Może mi się przyda odpoczynek do pewnego stopniano ale będziesz się dalej starać, nie przerwyasz przecież?
U mnie było trudno i znów jest trudnoA wiesz, ze kolejne mozecie mieć bez żadnych starań tak „o” ?(Oczywiście nie polecam po cc przez 2 lata) Często tak się dzieje, ze coś się zmienia i nagle jak było łatwo, tak jest trudno, jak było trudno, to jest łatwo
Poproś gina o krople - lek najlepiej. Tanio, wydajnie i przebadane. Ja 5tys. nie brałam nigdy, zawsze jak badałam miałam powyżej 35 a czesto powyżej 40, ale jak nie miałam recepty to brałam 4 tys. Gold vit d3 do ssania, szybciej się wchłaniają.
Tylko chyba wtedy powinnam odstawić Puerię żeby nie przedobrzyć?Olimp Gold-Vit D3 Fast, 4000 j.m, tabletki ulegające rozpadowi w jamie ustnej, 30 szt.
Olimp Gold-Vit D3 Fast, 4000 j.m, tabletki ulegające rozpadowi w jamie ustnej, 30 szt. w portalu DOZ.pl. Zobacz opis i cenę produktu. Zamów on-line.www.doz.pl
Takie?
Smak jabłkowy <3.
A jesteś pod opieką gina, któremu ufasz?U mnie było trudno i znów jest trudno
Tez niedawno tam byłamJa nadal nadrabiam jestem na 820 stronie
Nie, „lekko” to nie do konca trafne słowo. Byłam rok przed ślubem tuż po zaręczynach.Nie miesiączkowalam, próbowałam różnych metod i leków (rozmawiałam tez o stymulacji oczywiscue, ale chciałam dać sobie czas): brałam inozytole, castagnusa, metformine, weszłam na dietę, byłam uczyc się npr-u, obserwowałam cykl itd. schudłam blisko 15kg, mój ginekolog grzmiał pół roku przed ślubem, ze nie zajdę od gwizdka i mam się starać, a ja dalej- zdrowy styl życia itd. i nagle 1,5 miesiąca przed ślubem już cykl 30 dni jak w zegarku owu i mowie do meza, ze coś się zmieniło i jest dobrze. I zaczęliśmy starania w cyklu przed ślubem ( testowanie już po ślubie) i w podróży poślubnej byłam już w ciąży. Bete robiłam po powrocie, byłam jakaś taka spokojna, ze będzie dobrze. Taka słodka historia z ciaza w 1cs, ale z braniem supli i dieta pro-plodnosciowa rok wcześniej. Wiec w 1cs, ale z przygotowaniem organizmu.A z pierwszym Wam poszło "lekko"?
No nie? Moja bohaterkaale kochana!!
Myślałam o Tobie pisząc tego posta i bardzo mi przykro, ze to „często” Ciebie nie dotyczy :/U mnie było trudno i znów jest trudno
Takie szybko się rozpuszczają i naprawdę są jabłkoweOlimp Gold-Vit D3 Fast, 4000 j.m, tabletki ulegające rozpadowi w jamie ustnej, 30 szt.
Olimp Gold-Vit D3 Fast, 4000 j.m, tabletki ulegające rozpadowi w jamie ustnej, 30 szt. w portalu DOZ.pl. Zobacz opis i cenę produktu. Zamów on-line.www.doz.pl
Takie?
Smak jabłkowy <3.
NieeeTylko chyba wtedy powinnam odstawić Puerię żeby nie przedobrzyć?