reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Co do gin endokrynolog....Może jutro ten gin, do którego idę mi kogoś poleci....Kurczę, tak bym chciała nie rozczarować się tą wizytą....
trzymam kciuki, żeby wizyta poszła po Twojej myśli. Mam wrażenie, że dobry lekarz z polecenia jest na wagę złota, jak się samemu szuka to loteria totalna, tyle nerwów mnie kosztowało szukanie endo w moim mieście, że masakra…

reklama
@LadyCaro , a Wy 22 idziecie do tej poradni.
Przygotowujesz się jakoś do tej wizyty?
Jak nastawienie?
Nie przygotowujemy się. Bierzemy pod pachę wyniki, które mamy i idziemy.
Szczerze mówiąc to ja bym najcętniej tam nie szła, ale to chyba moja wrodzona niechęć do nowych rzeczy i miejsc. Czuję przeciażenie tymi staraniami, a tu jak nie jedna klinikia to druga... ale zobaczymy.

Ja chciałam zawsze 3 dzieci w niewielkich odstępach, a teraz modlę się o to jedno bodaj🤷‍♀️🤦‍♀️
A wiesz, ze kolejne mozecie mieć bez żadnych starań tak „o” ?(Oczywiście nie polecam po cc przez 2 lata) Często tak się dzieje, ze coś się zmienia i nagle jak było łatwo, tak jest trudno, jak było trudno, to jest łatwo ;)

A wiesz, ze kolejne mozecie mieć bez żadnych starań tak „o” ?(Oczywiście nie polecam po cc przez 2 lata) Często tak się dzieje, ze coś się zmienia i nagle jak było łatwo, tak jest trudno, jak było trudno, to jest łatwo ;)
Oby , oby tak było sobie tego życze i każdej z nas co się tak modli , żeby się taka zapadka podniosła do góry i już nie opadała 😉☺️

W ogóle nadrabiałam Was cały dzień i teraz siedziałam od na wspólnej, żeby dalej Was doczytać. Nie nadążam chyba czasami 😆😆
Byłam wczoraj u rodziny- u rodzeństwa mojego taty. W obu domach nie zdazylam się rozebrać i już pytania, kiedy drugie dziecko, bo pierwsze nam wyszło super. Dobrze, ze moja mama przejęła pałeczkę i powiedziała szybko w obu przypadkach: „w planach”. Bosze kochana jest, bo wie, ze się staramy już długo, a ona sama starała się o drugie 4 lata.

reklama
Do góry