reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

No zachęciłaś mnie.
Poczytałam o nim i wyczytałam, że pomaga zredukować ilość cholesterolu we krwi i zwiększyć stosunek cholesterolu HDL do LDL.
No i pomaga wchłaniać witaminę D.

Także w tygodniu też zrobię coś a’la Pad Thai.
Oczywiście nie chciałam Cię zniechęcić, nie jest taki tragiczny. Dobry sos I dodatki I faktycznie da rade. No i u mnie dość często bywa w Biedronce więc nie jest tak bardzo trudno dostępny 🙂

reklama

Załączniki

• B52828AF-B459-4208-AD92-F59CF8F34970.jpeg
    B52828AF-B459-4208-AD92-F59CF8F34970.jpeg
    539,2 KB · Wyświetleń: 57
Nie, w ogóle węgli nie mogę, ale od czasu do czasu robię odstępstwa na zdrowych zamiennikach. Np. w zeszłym tygodniu do krewetek na rukoli miałam te bułeczki pieczone bez mąki z Kaufa.
Tak, to o marchwi i owocach wiem.
Marchew moja mama u dietetyczki miała długo zabronioną.
Teraz też nie możemy marchwi, zwłaszcza gotowanej.
Polecam mieszankę chlebowa z siemię lnianego robię bułeczki są petarda Mk gold bread sama mam dietę niskowęglowodanowa i uwielbiam

Jadłam go, świetnie bo ma tylko 3 kcal na 100 gramów ale smakuje jak stare podeszwy od butów 🤣
Taaaa jedynie wchodzi jak go dobrze oplucze i na łyżce masła podsmaze dobrze

Na tych kreskach coś jest na rzeczy :)
Mi przez poronienie tak się pomieszało wlasnie leżę pod kocykiem z mega mocnym bólem Janika

reklama
Do góry