reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

No zachęciłaś mnie.
Poczytałam o nim i wyczytałam, że pomaga zredukować ilość cholesterolu we krwi i zwiększyć stosunek cholesterolu HDL do LDL.
No i pomaga wchłaniać witaminę D.

Także w tygodniu też zrobię coś a’la Pad Thai.
Oczywiście nie chciałam Cię zniechęcić, nie jest taki tragiczny. Dobry sos I dodatki I faktycznie da rade. No i u mnie dość często bywa w Biedronce więc nie jest tak bardzo trudno dostępny 🙂

reklama

Załączniki

• B52828AF-B459-4208-AD92-F59CF8F34970.jpeg
    B52828AF-B459-4208-AD92-F59CF8F34970.jpeg
    539,2 KB · Wyświetleń: 55
Nie, w ogóle węgli nie mogę, ale od czasu do czasu robię odstępstwa na zdrowych zamiennikach. Np. w zeszłym tygodniu do krewetek na rukoli miałam te bułeczki pieczone bez mąki z Kaufa.
Tak, to o marchwi i owocach wiem.
Marchew moja mama u dietetyczki miała długo zabronioną.
Teraz też nie możemy marchwi, zwłaszcza gotowanej.
Polecam mieszankę chlebowa z siemię lnianego robię bułeczki są petarda Mk gold bread sama mam dietę niskowęglowodanowa i uwielbiam

Jadłam go, świetnie bo ma tylko 3 kcal na 100 gramów ale smakuje jak stare podeszwy od butów 🤣
Taaaa jedynie wchodzi jak go dobrze oplucze i na łyżce masła podsmaze dobrze

Na tych kreskach coś jest na rzeczy :)
Mi przez poronienie tak się pomieszało wlasnie leżę pod kocykiem z mega mocnym bólem Janika

reklama
Do góry