Lauritaa
Moderator
Wam tez nie smakuje ryż pełnoziarnisty ? Jakos wydaje mi sie, ze smakuje jak kaszaAle dobrze brzmi
Ryż pełnoziarnisty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wam tez nie smakuje ryż pełnoziarnisty ? Jakos wydaje mi sie, ze smakuje jak kaszaAle dobrze brzmi
Ryż pełnoziarnisty?
Dla mnie ten pełnoziarnisty nawet jest smaczniejszy, minus, że trzeba dłużej gotować.jak się uda wcisnąć mężowi, to pełnoziarnisty
a zapraszam, na ten tydzień planuje jeszcze quesadilla pełnoziarniste z farszem z kurczaka i salsami, pad thai z krewetkami i pieczone szaszłyki z pieczonymi ziemniakami, a w weekend bezmięsne burgery z własnoręcznie robionymi pełnoziarnistym bułkami i pełnoziarnistą pizzeW ogóle ogórkową też bym zjadła.
Zapisuję się na catering by @Bolilol.
Ja właśnie wolę ten pełnoziarnisty, ale nie zawsze mam czas go gotować. A mój Stary bardzo lubi dziki ryż.Wam tez nie smakuje ryż pełnoziarnisty ? Jakos wydaje mi sie, ze smakuje jak kasza
O kuźwa, to ja się na weekend piszęa zapraszam, na ten tydzień planuje jeszcze quesadilla pełnoziarniste z farszem z kurczaka i salsami, pad thai z krewetkami i pieczone szaszłyki z pieczonymi ziemniakami, a w weekend bezmięsne burgery z własnoręcznie robionymi pełnoziarnistym bułkami i pełnoziarnistą pizze
ja w ogóle nie lubię ryżu ani kaszy, tylko ziemniory, ziemniory to życieWam tez nie smakuje ryż pełnoziarnisty ? Jakos wydaje mi sie, ze smakuje jak kasza
Ja też wolę ziemniaki, ale jednak mają wysoki ig, staram się ograniczać. Ale pureee z masłem orzechowym…mmmm…ja w ogóle nie lubię ryżu ani kaszy, tylko ziemniory, ziemniory to życie
ja tez team ziemniaczki i staram sie zakolegowac z kaszą kuskus :ja w ogóle nie lubię ryżu ani kaszy, tylko ziemniory, ziemniory to życie
a czemu starasz się ograniczać wysoki ig?Ja też wolę ziemniaki, ale jednak mają wysoki ig, staram się ograniczać. Ale pureee z masłem orzechowym…mmmm…