Nasturtium
Fanka BB :)
Umówiłam wizytę na jutro … 14, jeśli wyników nie będzie do 12 to odwołam i zostanę przy środzie wtedy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i ekstra! Odświeżasz?Umówiłam wizytę na jutro … 14, jeśli wyników nie będzie do 12 to odwołam i zostanę przy środzie wtedy.
zamawiałaś po winie i makaronie?Nosz kurwaaa zamówiłam sobie z Fertilmen pinki.... te kasetkowe... Ja jebie. Wkurwiłam się
Zależy od jej humoru.ale waha się na korzyść czy na niekorzyść?
No chyba po jakiejś flaszcezamawiałaś po winie i makaronie?
A jak myślisz?no i ekstra! Odświeżasz?
jak się częściej waha na korzyść, to ja bym nie wymieniałaZależy od jej humoru.
Raz na korzyść, raz na niekorzyść.
Dziś na przykład pierwszy pomiar mnie satysfakcjonował, go poszłam se siknąć i drugi pomiar był -400 gram (to było już drugie albo trzecie siku od wstania, więc 400 gram w pęcherzu nie miałam).
Właśnie to samo miałam napisaćjak się częściej waha na korzyść, to ja bym nie wymieniała
Sorki, przeczytałam swoją wypowiedź i aż się za głowę złapałam.jak się częściej waha na korzyść, to ja bym nie wymieniała