Aileen31
Fanka BB :)
właśnie na żywo wydaje się że coś majaczy no ale to może być pozostałość po zastrzyku. Chociaż jak popatrzyłam na zdjęcie to wydawało mi się że nic nie ma.Ja akurat widzę....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie na żywo wydaje się że coś majaczy no ale to może być pozostałość po zastrzyku. Chociaż jak popatrzyłam na zdjęcie to wydawało mi się że nic nie ma.Ja akurat widzę....
Ja też.Tak @Bolilol to najbardziej empatyczna osoba na tym forum i ja chciałabym mieć taką przyjaciółkę w realu
Dziewczyny wlewacie nadzieję w serduszko. Oby w piątek był pozytyw.jest coś! Tylko pytanie, czy dupocien, czy cień
Poznań niby miasto doznańno to się przeprowadzaj, już się nie mogę doczekać
To ja już też szukam mieszkania w Twoich okolicach Uważaj, bo zaraz stracisz czas dla siebie .no to się przeprowadzaj, już się nie mogę doczekać
Bardzo mocno trzymamy za to kciuki (tak, wypowiem się tym razem nie tylko za siebie, bo wiem, że wszystkie akurat się pod tym podpiszemy).Dziewczyny wlewacie nadzieję w serduszko. Oby w piątek był pozytyw.
A, bo ty tak jak @Bolilol pisała rano jesteś za normalna na cienie .ja nie wiem gdzie Wy ten cień widzicie xD