Nasturtium
Fanka BB :)
Idę sobie zrobić hiper słodkiej, hiper tłustej i gorącej czekolady. Może tego mi dzisiaj trzeba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety, tez tak uważam , ale dziękuje za wiadomość. Dam znać jak się dowiem czegoś nowegoraczej mało możliwe. Takie przypadki gdzie beta nie wychodzi w moczu to pewnie jeden na milion
Nie umiem otwarcie rozmawiać o swojej niepłodności jak ktoś pyta to mówię, ze my jeszcze o dzieciach nie myślimy i koniec tematu.to absolutnie nie jest powód do wstydu! W żadnym przypadku!
Z mężem tez stwierdziłam, ze po prostu nie będziemy się spotykać ze znajomymi, którzy mają małe dzieci lub się spodziewają. Za ciężkie jest to dla nas.Doskonale Cię rozumiem i przytulam. U mnie doszło już do tego, że zaczynam unikać ludzi, którzy mają dzieci, albo są w drodze, nie radzę sobie z tym totalnie.
ja zjadłam małe laysy w ramach rozpieszczenia siebie. I nie mogę się doczekać, aż wrócę do domu i zrobię tabatę xD co się ze mna stałoIdę sobie zrobić hiper słodkiej, hiper tłustej i gorącej czekolady. Może tego mi dzisiaj trzeba.
właśnie ja nigdy nie myślalam, ze mnie to spotka ale cieżko juz mi sie spotykać ze znajomymi. Albo z dziećmi, albo z brzuchami...Nie umiem otwarcie rozmawiać o swojej niepłodności jak ktoś pyta to mówię, ze my jeszcze o dzieciach nie myślimy i koniec tematu.
Z mężem tez stwierdziłam, ze po prostu nie będziemy się spotykać ze znajomymi, którzy mają małe dzieci lub się spodziewają. Za ciężkie jest to dla nas.
Pewnie wyjdziemy na dziwaków, ale na tą chwilę nie umiemy inaczej.
Ja to dzisiaj poczułam przez moment super przyjemność z wyjścia z domu, gorzej, że to były tylko badania, ale to siedzenie nie służy mi ewidentnie.ja zjadłam małe laysy w ramach rozpieszczenia siebie. I nie mogę się doczekać, aż wrócę do domu i zrobię tabatę xD co się ze mna stało
bardzo możliwe, że po prostu owulacja Ci się przesunęła, to się zdarza. Generalnie dopóki nie dostałaś okresu, dopóty możesz mieć nadzieję (no chyba, że ostatni stosunek był bardzo dawno)Niestety, tez tak uważam , ale dziękuje za wiadomość. Dam znać jak się dowiem czegoś nowego
Ja tak samo, jeszcze w 2021 prawie cały czas przesiadywałam u znajomej w ciąży...A temat ciąży był dla niej wówczas numer 1.właśnie ja nigdy nie myślalam, ze mnie to spotka ale cieżko juz mi sie spotykać ze znajomymi. Albo z dziećmi, albo z brzuchami...
wiem, właśnie doszło do mnie, że masz rację mam jedno a wymyślam, a wiem ze Wy macie "gorzej". Nigdy nie chcialam Was urazić ani nic takiego napisać żebyście to źle odebrały. Ale instynkt to instynkt nieraz nie opanuje tegoEch, ja bym wiele dała żeby mi chociaż z jednym dzieckiem poszło łatwo . Piszę to żebyś doceniła, że jednak dziecko masz, a wiele z nas tu nie ma tego szczęścia i być może nigdy go nie zazna.
Trening jest dobry na wszystkoja zjadłam małe laysy w ramach rozpieszczenia siebie. I nie mogę się doczekać, aż wrócę do domu i zrobię tabatę xD co się ze mna stało