reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dziewczyny, a ja mam pytanie niestaraczkowe zupełnie. Czy polecacie jakiś odkurzacz bezprzewodowy z funkcja mopowania ? Potrzebuje czegoś mocnego. Mamy ten jeżdżący Xiaomi mopujący, ale traktuje go jako pomagający w sprzątaniu. Mamy górę domu jeszcze nie wykończoną, w garażu nie ma jeszcze kafli, a ogród wola o pomstę do nieba taki skutek wysokich stop procentowych, że musieliśmy wejść na parter. No i ciągle się syfi przez to. Do tego pies. Owszem mam odkurzacz i mopa, ale chciałabym coś dwa w jednym żeby oszczędzić trochę czasu.

reklama
A ja nie mogę słodkiego😒
Ale nieraz się złamię, sporadycznie nie powiem .
Niestety dietka u mnie, najbardziej mnie boli brak chipsów do filmu na wieczór. Już bardzo dawno nie jadłam🙄

Tez tak mam po ciążach - migrena przed okresem i nie trzeba robić testów 😔
U mnie tak samo- ból głowy zwiastuje @. Na szczęście zwykły paracetamol czy ibuprom wystarcza, więc migreną bym tego nie nazwała. Co ciekawe, ból nie występował, kiedy brałam tabletki antykoncepcyjne.

Dziewczyny, a ja mam pytanie niestaraczkowe zupełnie. Czy polecacie jakiś odkurzacz bezprzewodowy z funkcja mopowania ? Potrzebuje czegoś mocnego. Mamy ten jeżdżący Xiaomi mopujący, ale traktuje go jako pomagający w sprzątaniu. Mamy górę domu jeszcze nie wykończoną, w garażu nie ma jeszcze kafli, a ogród wola o pomstę do nieba taki skutek wysokich stop procentowych, że musieliśmy wejść na parter. No i ciągle się syfi przez to. Do tego pies. Owszem mam odkurzacz i mopa, ale chciałabym coś dwa w jednym żeby oszczędzić trochę czasu.
Słyszałam dobre opinie o tym samsungu jet
Ogólnie to mi się marzy ten dyson razem z ta końcówka do czesania zwierząt . Ale to nie na mój budżet 😂

Wgl mam problem z moja dieta 😓 chodzę głodna. Mam 1600 kcl Fakt ze ona jest bardzo rygorystyczna . Ale jak zaczęłam ćwiczyć to apetyt bardzo urósł.
Boje się ze jak pobije kcl to urosnę jak ciasto na picke

A ja nie mogę słodkiego😒
Ale nieraz się złamię, sporadycznie nie powiem .
Niestety dietka u mnie, najbardziej mnie boli brak chipsów do filmu na wieczór. Już bardzo dawno nie jadłam🙄
Też tak mam.
Wczoraj miałam jedynie dyspensę od męża z okazji jego urodzin.

Dziś już detoks 😞.
Za chipsami nie przepadałam nigdy, ale brakuje mi makaronów, bo jestem fanką Włoch i włoskiej kuchni. Kasz też mi brakuje.

No ale mimo wczorajszej rozpusty mam -6 kg w cztery tygodnie.
I o dziwo wczorajsze odstępstwo i nieumiarkowanie w piciu nie spowodowało przytycia- waga stała w miejscu 🙃.

reklama
Wgl mam problem z moja dieta 😓 chodzę głodna. Mam 1600 kcl Fakt ze ona jest bardzo rygorystyczna . Ale jak zaczęłam ćwiczyć to apetyt bardzo urósł.
Boje się ze jak pobije kcl to urosnę jak ciasto na picke

Jeśli dieta była układana przy niższej aktywności fizycznej, a teraz regularnie ćwiczysz, to konieczne jest zwiększenie kaloryczności dostosowane do większej aktywności. ☺️

Do góry