królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
W spodniach staregoGdzie Ty teraz znajdziesz kręcone lody o tej porze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W spodniach staregoGdzie Ty teraz znajdziesz kręcone lody o tej porze
1. Całe Oreo- to ważne, jakby tylko czarna część, to bym napisała.Oreo kruszyć całe czy tylko czarną część?
Czy zamiast się martwić o spalenie czy rozpuszczenie cukru, można dać cukier puder?
Połączyć mascarpone z resztą: to łyżką czy mikserem?
Niby proste a tyle pułapek
A bo ja widziałam kiedyś taką wersję sernika, że czarne się kruszyło, a białe dodawało do sera. Wolałam dopytać dzięki1. Całe Oreo- to ważne, jakby tylko czarna część, to bym napisała.
2. Jak chcesz, ale ja użyłam drobnego cukru do wypieków i raz dwa był rozpuszczony- kremówka może lekko ponad 40 stopni osiągnęła. Ogolnie uwielbiam ten drobny cukier- gdyby nie to, że jestem teraz na diecie, to bym wszędzie lokowała ten produkt.
3. Łączyłam mikserem .
Tez tak mam po ciążach - migrena przed okresem i nie trzeba robić testówWitam i dołączam do grupy z migreną - dziś moja kolej… Ale ja zawsze mam przed okresem lub w trakcie na skutek spadku hormonów (a jutro powinnam dostać okresu), dlatego tak lubię stan ciąży, bo wtedy nie mam migren
Tak, znam ten przepis. Chodzi za mną od kilku lat.A bo ja widziałam kiedyś taką wersję sernika, że czarne się kruszyło, a białe dodawało do sera. Wolałam dopytać dzięki
Ja mam stara wersję, która do dzisiaj działa i bardzo polecam. Po kilku sesjach już zauważysz efekty. Mi część włosów z nóg zniknęła na zawsze (tam robiłam najczesciej).Przyszedł mój walentynkowy prezent przyznać się , która ma i ile muszę czekać na efekty
Zobacz załącznik 1497535
Ja kilka razy robiłam torcik truskawkowy na bazie ciastek z oreo i też robi furoręTak, znam ten przepis. Chodzi za mną od kilku lat.
Moja rodzina za Oreo nie przepada (ja też nie czaję ich fenomenu xD), ale po wczorajszym zmieniliśmy zdanie i chyba mogę w końcu zaszaleć z wypiekami z kruszonymi Oreo. Dostałam zielone światło.
Jak te ciastka do jedzenia są średnie, tak w wypiekach są mega.
Dawaj przepis! Dawaj przepis!Ja kilka razy robiłam torcik truskawkowy na bazie ciastek z oreo i też robi furorę
Robiłam z tego przepisuDawaj przepis! Dawaj przepis!
Ale mam właśnie podobne podejście: jako ciastka dla mnie mogą nie istnieć (w ogóle nie lubię ciastek typu "markizy") ale na przykład lody Oreo czy nawet pączek Oreo z Żabki to dla mnie bajkaTak, znam ten przepis. Chodzi za mną od kilku lat.
Moja rodzina za Oreo nie przepada (ja też nie czaję ich fenomenu xD), ale po wczorajszym zmieniliśmy zdanie i chyba mogę w końcu zaszaleć z wypiekami z kruszonymi Oreo. Dostałam zielone światło.
Jak te ciastka do jedzenia są średnie, tak w wypiekach są mega.