reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ja właśnie siedzę w ebookach akademii plodnosci i planuje nam obiady na najbliższy tydzień, jutro jak wstanę o 6 to jadę do Lidla po zakupy na nie.
I zamawiam te suple dla chłopa, ta biel na dzisiejszym teście pozwala mi już w końcu wydać tych kilka stówek na nie 😅

A już za 69dni będziemy mieli nowe plemniki, nie obciążone jego kąpielami we wrzątku!

Miałam kiedyś rozpisywana dietę i przy dniach treningowych miałam kaloryczność 1700 .
Dodam ze to było na redukcje
kiedyś się tak robiło, ale dzisiaj już są zupełnie inne standardy. Mało który dietetyk rozpisuje teraz na redukcji dietę z kalorycznością poniżej 1800, a przy ćwiczeniach to i poniżej 2000 się nie schodzi :) mam kumpele dietetyczkę i aż jej się piana w kącikach ust pojawia jak słyszy coś w stylu dieta 1500kcal :D

kiedyś się tak robiło, ale dzisiaj już są zupełnie inne standardy. Mało który dietetyk rozpisuje teraz na redukcji dietę z kalorycznością poniżej 1800, a przy ćwiczeniach to i poniżej 2000 się nie schodzi :) mam kumpele dietetyczkę i aż jej się piana w kącikach ust pojawia jak słyszy coś w stylu dieta 1500kcal :D
Ta rozpiska jeszcze była pod koniec tamtego roku . Zapłaciłam kupę siana.
To chyba tez wszystko zależy jakie kto ma zapotrzebowanie , ile aktywności , jakie bmi

Ja właśnie siedzę w ebookach akademii plodnosci i planuje nam obiady na najbliższy tydzień, jutro jak wstanę o 6 to jadę do Lidla po zakupy na nie.
I zamawiam te suple dla chłopa, ta biel na dzisiejszym teście pozwala mi już w końcu wydać tych kilka stówek na nie 😅

A już za 69dni będziemy mieli nowe plemniki, nie obciążone jego kąpielami we wrzątku!
I bez sauny w tym czasie!

Mój lubił saunę, ale bardzo, bardzo sporo czytał o jakości plemników i czynnikach, które pogarszają jakość nasienia.
I przegrzewanie jajek jest chyba nawet gorsze od złej diety.

Fertil Man Plus bierze?

Obliczyłam swoje zapotrzebowanie .
Także jeżeli chce zrzucić to mogę obciąć

Załączniki

• A1AEED08-DFDE-4489-A489-76535FEF42DE.png
    A1AEED08-DFDE-4489-A489-76535FEF42DE.png
    52,9 KB · Wyświetleń: 50
dokładnie. 1500kcal to dla osoby leżącej xD no i warto dodać, że starając się o ciążę i rygorystycznych dietach można rozwalić sobie hormony.

Ta rozpiska jeszcze była pod koniec tamtego roku . Zapłaciłam kupę siana.
To chyba tez wszystko zależy jakie kto ma zapotrzebowanie , ile aktywności , jakie bmi
możesz sobie sprawdzić PPM - jest dużo kalkulatorów w necie. Tam się wpisuje wiek, wagę i wzrost i oblicza zapotrzebowanie kaloryczne do samego podtrzymywania funkcji życiowych :) ja w tej chwili mam 1500, więc dieta 1600 to by było dla mnie zabójstwo, chyba, że bym leżała całymi dniami w łóżku i chodziła tylko siku :)

reklama
I bez sauny w tym czasie!

Mój lubił saunę, ale bardzo, bardzo sporo czytał o jakości plemników i czynnikach, które pogarszają jakość nasienia.
I przegrzewanie jajek jest chyba nawet gorsze od złej diety.

Fertil Man Plus bierze?
Ja Ci dziękuje za polecenie tego supla
Ogólnie przez to ze ja miałam problemy ze zbliżeniami nie było seksu u nas wgl i z czasem on też przestał mieć ochotę .
Nie wiem czy w nich jest jakas magiczna substancja ale powoli coś w nim się budzi i znowu zaczynamy cieszyć sie seksem 🥰

Do góry