Pati2388
Fanka BB :)
Ja również i doskonale cie rozumiem nasze teściowej widać podobne do siebieDokładnie, ja tylko napisałam jak jest, nie szukam współczucia, to bardziej dla przykładu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również i doskonale cie rozumiem nasze teściowej widać podobne do siebieDokładnie, ja tylko napisałam jak jest, nie szukam współczucia, to bardziej dla przykładu
Ja mojego w walentynki w manufakturze, koleżanka mnie wystawiła to poszłam na kawę z facetem, który zaczepił mnie w sklepieTaki luźny temat na wieczór. Jak poznaliście Waszych partnerów? Jak długo jesteście razem?
My poznaliśmy się pod kościołem Byłam krótko przed bierzmowaniem i trzeba było zbierać podpisy ale zamiast na mszę to poszłam z koleżankami za kościoł a on przyszedł tam z kolegami
Okazało się że mieszkamy 200 metrów do siebie i nasi rodzice się znają. A ja go w życiu nawet nie widziałam Albo nie zwracałam na niego uwagi
Aczkolwiek jesteśmy razem 18 lat a po ślubie 12
No ja synkowi... Ale śmierdziiiiitormentiol smarowałam córce dupke
Ale ekstra!Ja mojego w walentynki w manufakturze, koleżanka mnie wystawiła to poszłam na kawę z facetem, który zaczepił mnie w sklepie
Fotka pl. Też miałam na tym konto , jakie z nas dinozaury, tu fotka u mnie GG omgRano planuje nasikać na patyka a potem się okaże
Poznaliśmy się przez fotkę.pl. Napisał mi w wiadomości,czy się przypadkiem nie znamy. Uznałam to za oklepany tekst...no i tak mija nam 14 lat razem i 3 po ślubie. Od roku rodzice cudownej Alutki.
Co do teściowej - nie mogę narzekać. Mam naprawdę super fajną
ale piękna historia, jak z komedii romantycznej!Ja mojego w walentynki w manufakturze, koleżanka mnie wystawiła to poszłam na kawę z facetem, który zaczepił mnie w sklepie
I jeden z pierwszych tematów- nie jesteśmy romantyczni .ale piękna historia, jak z komedii romantycznej!
Dzięki za zrozumienie, i też wiem jak to jest tak już jest trudno, przytulam mocnoJa również i doskonale cie rozumiem nasze teściowej widać podobne do siebie
Oo jak skraca to coś dla mnie!W dużym skrócie: obniża prolaktyne i reguluje cykl, skracając go najczęściej.
Dobra, to lepiej nie ryzykować jak moje 48 dni pójdzie jeszcze w złą stronę to wolę już nie kombinowaćMi castagnus wydłużył cykl
Mam nadzieję że tak nie będzie bo też biorę od kilku dniJa też się bardzo cieszę że tu trafiłam! Btw na forum wylądowałam przez googlanie wczesnych objawów ciąży i przeczytania tu tysiąca stron o tym dopiero później trafilam na staraczki
Czy któras też miała taką głupia myśl że od tych wszystkich q10 itd jajeczka tak się wzmocnią że będą mieć wręcz otoczkę że stali i już żadnego plemnika nie wpuszcza? Zaczęłam swoje Q10 łykać i mój mózg głupieje
Jaka wredota. Ale teściowe potrafią... Moja przyjaciółka ma niepełnosprawną córkę to od teściowej usłyszała że to na pewno jej (przyjaciółki) wina i że pewnie ma w rodzinie jakieś wady genetyczne które przekazała dziecku. Gdzie akurat ten rodzaj niepełnosprawności nie do końca wiadomo skąd się bierze (rozszczep kręgosłupa i kilka innych przypadłości, dziewczynka porusza się na wózku inwalidzkim), możliwe że koleżanka np złapała jakiegoś wirusa początkiem ciąży ale nikt jej na sto procent nie powie dlaczego tak się stało.Skoro gadka o teściowych, to Wam powiem, że moja pół roku temu(było pół roku jak się staramy), powiedziała ,że tyle lat razem jesteśmy i dziecka nie ma z tego , że na pewno coś ze mną nie tak...oczywiście nie do mnie ,ale pocztą pantoflową się dowiedziałam
Dla pełnego obrazu w związku 14 lat 5 po ślubie , od roku starania ale.ona wie
My poznaliśmy się ponad 7 lat temu, na studiach na początku semestru usiadłam koło niego bo myślałam że jest w mojej grupie (to nic że to był trzeci rok studiów xd ale nam mieszali grupy co roku więc czuję się usprawiedliwiona), ławka była czteroosobowa i tylko on na skraju i uznałam że tak głupio iść na drugi koniec jak jakiś odludek. Okazało się że wcale nie jest w mojej grupie, udawał studenta który powtarza rok a tak naprawdę to już był po studiach tylko jego kumpel był doktorantem i prowadził nasze zajęcia. Poprosił mojego teraz już męża żeby przyszedł i popatrzył jak mu idzie, dodał otuchy itp.Taki luźny temat na wieczór. Jak poznaliście Waszych partnerów? Jak długo jesteście razem?
My poznaliśmy się pod kościołem Byłam krótko przed bierzmowaniem i trzeba było zbierać podpisy ale zamiast na mszę to poszłam z koleżankami za kościoł a on przyszedł tam z kolegami
Okazało się że mieszkamy 200 metrów do siebie i nasi rodzice się znają. A ja go w życiu nawet nie widziałam Albo nie zwracałam na niego uwagi
Aczkolwiek jesteśmy razem 18 lat a po ślubie 12
Ja również dziękuję i przytulam mocnoDzięki za zrozumienie, i też wiem jak to jest tak już jest trudno, przytulam mocno