reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Tak, oni się wypną , ja pomogę ,bo nie jestem szmatą to matka męża,gdyby nie ona by go nie było dlatego jestem wdzięczna, mimo ze źle mnie traktuje nie odmówię pomocy, kiedy lataminą jak przyjdzie choroba, nie wyobrażam sobie być obojętną, pomoge mimo źe wiem jaka jest. Tak mnie mama wychowała,jestem dla, bie wstydzę się, mimo,że ona się nieraz że mnie śmieje, od mojej mamy uzależnionej więcej dobrego się nauczyłam niż od niej, a nigdy nie piła🤷‍♀️
Ja moja też toleruje dlatego że to matka mojego męża ale nigdy super kontaktu ze sobą mieć nie będziemy ale tak jak mówisz gdyby potrzebowała pomocy napewno bym pomogła bo tak zostałam wychowana

reklama
Ja moja też toleruje dlatego że to matka mojego męża ale nigdy super kontaktu ze sobą mieć nie będziemy ale tak jak mówisz gdyby potrzebowała pomocy napewno bym pomogła bo tak zostałam wychowana
Ja mam tak samo, ale zdania nie zmienię o niej, odkąd pamiętam była dla mnie wredna...ale pal 6 ma to już gdzieś, miałam tego dość odcięłam się, myślę, że miałam depresję z jej powodu , ale już się odcięłam trochę... już nie myślę kategoriami co ta pani myśli, jak było kiedyś

Taki luźny temat na wieczór. Jak poznaliście Waszych partnerów? Jak długo jesteście razem?

My poznaliśmy się pod kościołem 😜 Byłam krótko przed bierzmowaniem i trzeba było zbierać podpisy ale zamiast na mszę to poszłam z koleżankami za kościoł a on przyszedł tam z kolegami 🤣
Okazało się że mieszkamy 200 metrów do siebie i nasi rodzice się znają. A ja go w życiu nawet nie widziałam 😱 Albo nie zwracałam na niego uwagi 🤔
Aczkolwiek jesteśmy razem 18 lat a po ślubie 12
ja swojego poznałam na sympatii, paradoksalne bo nigdy nie wierzyłam w portale randkowe, ale po pierwszym długoletnim związku skupiłam się na wychowaniu córki i długo byłam sama, z czasem zaczęło mi to doskwierać a że jako samotna matka nie miałam perspektyw na jakieś częste wyjścia z domu to zaczęłam randkowac przez internet. I tak się poznaliśmy. Jesteśmy ze sobą 2 lata, ja przeprowadziłam się w jego strony, ale najważniejsze jest dla mnie że traktuje moja córkę jak swoje własne dziecko

Ja mam tak samo, ale zdania nie zmienię o niej, odkąd pamiętam była dla mnie wredna...ale pal 6 ma to już gdzieś, miałam tego dość odcięłam się, myślę, że miałam depresję z jej powodu , ale już się odcięłam trochę... już nie myślę kategoriami co ta pani myśli, jak było kiedyś
I super podejście nie ma sensu się denerwować teściowa odciąć się trochę od niej
A teraz koniec o teściowych nie ma co sobie psuć wieczoru i nocy przez nasze teściowe 😘

ja swojego poznałam na sympatii, paradoksalne bo nigdy nie wierzyłam w portale randkowe, ale po pierwszym długoletnim związku skupiłam się na wychowaniu córki i długo byłam sama, z czasem zaczęło mi to doskwierać a że jako samotna matka nie miałam perspektyw na jakieś częste wyjścia z domu to zaczęłam randkowac przez internet. I tak się poznaliśmy. Jesteśmy ze sobą 2 lata, ja przeprowadziłam się w jego strony, ale najważniejsze jest dla mnie że traktuje moja córkę jak swoje własne dziecko
Super , że Wam się ułożyło, i że ma dobry stosunek do małej 💗

O matko, kochane jesteście, ale tu padają zdecydowanie za duże słowa w stosunku do mnie, aż mi głupio 🥺

Napiszcie lepiej co planujecie zrobić z tak pięknym, wolnym dniem jak niedziela ;)

Ja planuje się opierdzielac ile tylko się da! 😁
Rano planuje nasikać na patyka a potem się okaże 😂
Taki luźny temat na wieczór. Jak poznaliście Waszych partnerów? Jak długo jesteście razem?

My poznaliśmy się pod kościołem 😜 Byłam krótko przed bierzmowaniem i trzeba było zbierać podpisy ale zamiast na mszę to poszłam z koleżankami za kościoł a on przyszedł tam z kolegami 🤣
Okazało się że mieszkamy 200 metrów do siebie i nasi rodzice się znają. A ja go w życiu nawet nie widziałam 😱 Albo nie zwracałam na niego uwagi 🤔
Aczkolwiek jesteśmy razem 18 lat a po ślubie 12
Poznaliśmy się przez fotkę.pl. Napisał mi w wiadomości,czy się przypadkiem nie znamy. Uznałam to za oklepany tekst...no i tak mija nam 14 lat razem i 3 po ślubie. Od roku rodzice cudownej Alutki. 😍😍

Co do teściowej - nie mogę narzekać. Mam naprawdę super fajną 😊

reklama
I super podejście nie ma sensu się denerwować teściowa odciąć się trochę od niej
A teraz koniec o teściowych nie ma co sobie psuć wieczoru i nocy przez nasze teściowe 😘
Dokładnie, ja tylko napisałam jak jest, nie szukam współczucia, to bardziej dla przykładu😉

Do góry