reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Masz szczęście,że mąż liczy na Was i nie wkręcił się w toksyczne sidła, u nas inaczej bo nie ma dzieci, ale ja jestem pewna , że nawet jak będziemy mieć to i tak będzie gorzej traktowanym wnukiem,niż tamten, skoro teściowa robi różnicę co do dzieci, to analogią do wnuków będzie, oczywiście jak się pojawią u nas , do tego momentu ja będę tą wywłoką z patoli , jak już pisałam, nie żebym się żaliła, tylko mówię co słyszała.. wprost nie miała odwagi się ze mną zmierzyć
To niech poczeka na starość czy tamci się nią zajmą czy zostanie mimo wszystko sama

reklama
Skoro gadka o teściowych, to Wam powiem, że moja pół roku temu(było pół roku jak się staramy), powiedziała ,że tyle lat razem jesteśmy i dziecka nie ma z tego , że na pewno coś ze mną nie tak...oczywiście nie do mnie ,ale pocztą pantoflową się dowiedziałam
Dla pełnego obrazu w związku 14 lat 5 po ślubie , od roku starania ale.ona wie 🤦‍♀️
Jak ja to kocham, zawsze problem jest w kobiecie. Ale mnie wkurwia
Taki luźny temat na wieczór. Jak poznaliście Waszych partnerów? Jak długo jesteście razem?

My poznaliśmy się pod kościołem 😜 Byłam krótko przed bierzmowaniem i trzeba było zbierać podpisy ale zamiast na mszę to poszłam z koleżankami za kościoł a on przyszedł tam z kolegami 🤣
Okazało się że mieszkamy 200 metrów do siebie i nasi rodzice się znają. A ja go w życiu nawet nie widziałam 😱 Albo nie zwracałam na niego uwagi 🤔
Aczkolwiek jesteśmy razem 18 lat a po ślubie 12
My sie poznaliśmy w pracy, nuda :D
Właśnie mnie męczą zajady od miesiąca! Tydzień spokoju i znowu mam. Ale tormentiol pomaga? Mam w domu tylko nie wyobrażam sobie smarować usta tak śmierdzącą maścią 😀
Ja smaruje tylko kaciki na noc i jak nikt nie widzi. Mi pomaga

To niech poczeka na starość czy tamci się nią zajmą czy zostanie mimo wszystko sama
Tak, oni się wypną , ja pomogę ,bo nie jestem szmatą to matka męża,gdyby nie ona by go nie było dlatego jestem wdzięczna, mimo ze źle mnie traktuje nie odmówię pomocy, kiedy lataminą jak przyjdzie choroba, nie wyobrażam sobie być obojętną, pomoge mimo źe wiem jaka jest. Tak mnie mama wychowała,jestem dla, bie wstydzę się, mimo,że ona się nieraz że mnie śmieje, od mojej mamy uzależnionej więcej dobrego się nauczyłam niż od niej, a nigdy nie piła🤷‍♀️

Masz szczęście,że mąż liczy na Was i nie wkręcił się w toksyczne sidła, u nas inaczej bo nie ma dzieci, ale ja jestem pewna , że nawet jak będziemy mieć to i tak będzie gorzej traktowanym wnukiem,niż tamten, skoro teściowa robi różnicę co do dzieci, to analogią do wnuków będzie, oczywiście jak się pojawią u nas , do tego momentu ja będę tą wywłoką z patoli , jak już pisałam, nie żebym się żaliła, tylko mówię co słyszała.. wprost nie miała odwagi się ze mną zmierzyć
Też się z tego cieszę że nie dał się wkręcić w te sidła. Brak mi słów na takie wredne teściowe ja już poprostu nauczyłam się z tym żyć po tylu latach nie przejmuje się nią za bardzo i tym co gada

Jak ja to kocham, zawsze problem jest w kobiecie. Ale mnie wkurwia

My sie poznaliśmy w pracy, nuda :D

Ja smaruje tylko kaciki na noc i jak nikt nie widzi. Mi pomaga
No właśnie taki paradoks,ona z góry zakłada ,że ja jestem niepłodna , bo jestem z patologii(pijący rodzice) I to może ma wpływ🤦‍♀️bardzo zacofane podejście i szkoda mi takich ludzi.
Ona zaszłam 3 miechy od ślubu i myśli, że jak u kogoś dłużej to trendowaty🤷‍♀️

reklama
Też się z tego cieszę że nie dał się wkręcić w te sidła. Brak mi słów na takie wredne teściowe ja już poprostu nauczyłam się z tym żyć po tylu latach nie przejmuje się nią za bardzo i tym co gada
Ja też, zaczełam to olewać, bo ileż można być gnębionym, teraz jak dzwoni to ja na siłowni i chwała Bogu tylko w niedzielę ją slyszę

Do góry