reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Taki luźny temat na wieczór. Jak poznaliście Waszych partnerów? Jak długo jesteście razem?

My poznaliśmy się pod kościołem 😜 Byłam krótko przed bierzmowaniem i trzeba było zbierać podpisy ale zamiast na mszę to poszłam z koleżankami za kościoł a on przyszedł tam z kolegami 🤣
Okazało się że mieszkamy 200 metrów do siebie i nasi rodzice się znają. A ja go w życiu nawet nie widziałam 😱 Albo nie zwracałam na niego uwagi 🤔
Aczkolwiek jesteśmy razem 18 lat a po ślubie 12

Ja z mężem poznaliśmy się na imprezie. Jesteśmy 10 lat razem, a po ślubie w tym roku 4 lata. 😀

to już jest problem tej kobiety, tylko i wyłącznie. Kij jej w pompkę.

Bardzo Ci współczuję tego, co przeszłaś. Musiało Ci być bardzo ciężko i trudno, mam nadzieję, że głupie gadanie tej baby lata Ci koło dupy i Twój mąż staje jednoznacznie po Twojej stronie!
Początki były trudne, ale i on się na niej przekonał( robi różnicę między nim a bratem) Ja jako osoba 3cia mu to pokazałam od tej pory jest toksyczna, ale na nas już nie wpływa. Ograniczył kontakt do 1 telefonu na tydzień, z resztą i tak ma nas w dupie tamten brat ma dziecko a my to takie "wynaturzenie" bezdzietne małżeństwo, do tego nigdy za mną nie przepadała.
Ja już mam ją w poważaniu głębokim, szkoda mi tylko męża, bo on nie raz łudzi się, że jest ważny....ale tak nie jest jak na moje oko

@Bolilol ja się dołączam do tych wszystkich miłych słów na Twój temat i ode mnie też łap buziaczka, takiego z miłością 😘 (nawiązuje do rodzinnego nagrania które oglądał Edward Norton w Czerwonym Smoku)
Lips Kiss GIF

reklama
Do góry