anyżowa
Fanka BB :)
Wiem, że jest wredna, mój mąż też wie ,że potrafi być złośliwa, ale jednak to jego mama nie mogę tak na nią najeżdżać...ale swoje wiema to wredna baba!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, że jest wredna, mój mąż też wie ,że potrafi być złośliwa, ale jednak to jego mama nie mogę tak na nią najeżdżać...ale swoje wiema to wredna baba!
Taki luźny temat na wieczór. Jak poznaliście Waszych partnerów? Jak długo jesteście razem?
My poznaliśmy się pod kościołem Byłam krótko przed bierzmowaniem i trzeba było zbierać podpisy ale zamiast na mszę to poszłam z koleżankami za kościoł a on przyszedł tam z kolegami
Okazało się że mieszkamy 200 metrów do siebie i nasi rodzice się znają. A ja go w życiu nawet nie widziałam Albo nie zwracałam na niego uwagi
Aczkolwiek jesteśmy razem 18 lat a po ślubie 12
ErudycjąPrzepraszam , że wywołuje, ale może coś wiesz i jesteś gotowa poratować swoją wiedzą i erudycją @Aczkolwiek@to_na_pralkę
Początki były trudne, ale i on się na niej przekonał( robi różnicę między nim a bratem) Ja jako osoba 3cia mu to pokazałam od tej pory jest toksyczna, ale na nas już nie wpływa. Ograniczył kontakt do 1 telefonu na tydzień, z resztą i tak ma nas w dupie tamten brat ma dziecko a my to takie "wynaturzenie" bezdzietne małżeństwo, do tego nigdy za mną nie przepadała.to już jest problem tej kobiety, tylko i wyłącznie. Kij jej w pompkę.
Bardzo Ci współczuję tego, co przeszłaś. Musiało Ci być bardzo ciężko i trudno, mam nadzieję, że głupie gadanie tej baby lata Ci koło dupy i Twój mąż staje jednoznacznie po Twojej stronie!
??wtf?Erudycją
Przestań odkurzać w domu przez tydzień, to Ci się doda nie tylko do ciasta, ale do wielu innych dańo matko, powinni tego kota sprzedawać na kilogramy, żeby go można było dodawać do ciasta zamiast cukru
Zgadza się widuje ja kilka razy w roku i to mi wystarczarozumiem, że z teściowa dogadujesz się średnio?
mam trzy koty, 5 minut po odkurzaniu mam sierść wszędziePrzestań odkurzać w domu przez tydzień, to Ci się doda nie tylko do ciasta, ale do wielu innych dań
Kurde ma ktoś dłuższy staż ja 15 lat z mężem 5 po ślubieJa z mężem poznaliśmy się na imprezie. Jesteśmy 10 lat razem, a po ślubie w tym roku 4 lata.