reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

mieszkacie blisko morza? Fajnie, ja kiedyś mieszkałam nad morzem, ale wtedy kojarzyło mi się tylko z turystami w lecie i korkami :D

Ja pewnie leżenie na kanapie i jakiś netflix albo hbo, nie mam zamiaru robić NIC produktywnego, chyba że mnie najdzie na zrobienie w końcu kieszeni do swetra, bo już tylko mi to zostało do skończenia go ;)
No my mieszkamy 3 minuty od morza , początek Anglii i tylko upierdliwe mewy o 5 rano zaburzają tą sielankę, nie wspominam o śmieciach, które wszędzie roznoszą. Co do rzeczy produktywnych poza seksem nic w planach.

reklama
mieszkacie blisko morza? Fajnie, ja kiedyś mieszkałam nad morzem, ale wtedy kojarzyło mi się tylko z turystami w lecie i korkami :D

Ja pewnie leżenie na kanapie i jakiś netflix albo hbo, nie mam zamiaru robić NIC produktywnego, chyba że mnie najdzie na zrobienie w końcu kieszeni do swetra, bo już tylko mi to zostało do skończenia go ;)
Już myślałam, że swetrowe plany gdzieś przepady. Składam oficjalny wniosek o zdjęcia efektu końcowego prac nad swetrem! :D

Ja też się bardzo cieszę że tu trafiłam! Btw na forum wylądowałam przez googlanie wczesnych objawów ciąży i przeczytania tu tysiąca stron o tym 🤡 dopiero później trafilam na staraczki 🙂

Czy któras też miała taką głupia myśl że od tych wszystkich q10 itd jajeczka tak się wzmocnią że będą mieć wręcz otoczkę że stali i już żadnego plemnika nie wpuszcza? 😅 Zaczęłam swoje Q10 łykać i mój mózg głupieje

Załączniki

• IMG_4644.jpeg
    IMG_4644.jpeg
    106,5 KB · Wyświetleń: 67
Już myślałam, że swetrowe plany gdzieś przepady. Składam oficjalny wniosek o zdjęcia efektu końcowego prac nad swetrem! :D
nie nie, sweter sam w sobie faktycznie skończony, tylko muszę dorobić kieszenie. Ale jest tak masakryczne ciężki, że nie wiem czy kiedyś go zaloze :D
Ja skończę to wrzucę zdjęcie, obiecuje!

reklama
Do góry