reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

mieszkacie blisko morza? Fajnie, ja kiedyś mieszkałam nad morzem, ale wtedy kojarzyło mi się tylko z turystami w lecie i korkami :D

Ja pewnie leżenie na kanapie i jakiś netflix albo hbo, nie mam zamiaru robić NIC produktywnego, chyba że mnie najdzie na zrobienie w końcu kieszeni do swetra, bo już tylko mi to zostało do skończenia go ;)
No my mieszkamy 3 minuty od morza , początek Anglii i tylko upierdliwe mewy o 5 rano zaburzają tą sielankę, nie wspominam o śmieciach, które wszędzie roznoszą. Co do rzeczy produktywnych poza seksem nic w planach.

reklama
mieszkacie blisko morza? Fajnie, ja kiedyś mieszkałam nad morzem, ale wtedy kojarzyło mi się tylko z turystami w lecie i korkami :D

Ja pewnie leżenie na kanapie i jakiś netflix albo hbo, nie mam zamiaru robić NIC produktywnego, chyba że mnie najdzie na zrobienie w końcu kieszeni do swetra, bo już tylko mi to zostało do skończenia go ;)
Już myślałam, że swetrowe plany gdzieś przepady. Składam oficjalny wniosek o zdjęcia efektu końcowego prac nad swetrem! :D

Ja też się bardzo cieszę że tu trafiłam! Btw na forum wylądowałam przez googlanie wczesnych objawów ciąży i przeczytania tu tysiąca stron o tym 🤡 dopiero później trafilam na staraczki 🙂

Czy któras też miała taką głupia myśl że od tych wszystkich q10 itd jajeczka tak się wzmocnią że będą mieć wręcz otoczkę że stali i już żadnego plemnika nie wpuszcza? 😅 Zaczęłam swoje Q10 łykać i mój mózg głupieje

Załączniki

• IMG_4644.jpeg
    IMG_4644.jpeg
    106,5 KB · Wyświetleń: 63
Już myślałam, że swetrowe plany gdzieś przepady. Składam oficjalny wniosek o zdjęcia efektu końcowego prac nad swetrem! :D
nie nie, sweter sam w sobie faktycznie skończony, tylko muszę dorobić kieszenie. Ale jest tak masakryczne ciężki, że nie wiem czy kiedyś go zaloze :D
Ja skończę to wrzucę zdjęcie, obiecuje!

reklama
Do góry