reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Skoro gadka o teściowych, to Wam powiem, że moja pół roku temu(było pół roku jak się staramy), powiedziała ,że tyle lat razem jesteśmy i dziecka nie ma z tego , że na pewno coś ze mną nie tak...oczywiście nie do mnie ,ale pocztą pantoflową się dowiedziałam
Dla pełnego obrazu w związku 14 lat 5 po ślubie , od roku starania ale.ona wie 🤦‍♀️

Skoro gadka o teściowych, to Wam powiem, że moja pół roku temu(było pół roku jak się staramy), powiedziała ,że tyle lat razem jesteśmy i dziecka nie ma z tego , że na pewno coś ze mną nie tak...oczywiście nie do mnie ,ale pocztą pantoflową się dowiedziałam
Dla pełnego obrazu w związku 14 lat 5 po ślubie , od roku starania ale.ona wie 🤦‍♀️
a to wredna baba!

Taki luźny temat na wieczór. Jak poznaliście Waszych partnerów? Jak długo jesteście razem?

My poznaliśmy się pod kościołem 😜 Byłam krótko przed bierzmowaniem i trzeba było zbierać podpisy ale zamiast na mszę to poszłam z koleżankami za kościoł a on przyszedł tam z kolegami 🤣
Okazało się że mieszkamy 200 metrów do siebie i nasi rodzice się znają. A ja go w życiu nawet nie widziałam 😱 Albo nie zwracałam na niego uwagi 🤔
Aczkolwiek jesteśmy razem 18 lat a po ślubie 12

Bo Ja lewą jestem "cytuje"bo z patologii pochodzę (tak miałam pijących rodzicow I trudne dzieciństwo), uważam , że to cios poniżej pasa, ale to mama męża wię toleruje. Mnie mama , co ma problem z alko wychowała na tyle,żeby takim ludziom współczuć, ta patologiczna mama...ehhh

Taki luźny temat na wieczór. Jak poznaliście Waszych partnerów? Jak długo jesteście razem?

My poznaliśmy się pod kościołem 😜 Byłam krótko przed bierzmowaniem i trzeba było zbierać podpisy ale zamiast na mszę to poszłam z koleżankami za kościoł a on przyszedł tam z kolegami 🤣
Okazało się że mieszkamy 200 metrów do siebie i nasi rodzice się znają. A ja go w życiu nawet nie widziałam 😱 Albo nie zwracałam na niego uwagi 🤔
Aczkolwiek jesteśmy razem 18 lat a po ślubie 12
Ooo ciekawie, Ja z mężem poznałam się przez Gadu-Gadu .
Te rozmowy były super .
Pierwsze spotkanie kino a potem już poszło😆

reklama
Bo Ja lewą jestem "cytuje"bo z patologii pochodzę (tak miałam pijących rodzicow I trudne dzieciństwo), uważam , że to cios poniżej pasa, ale to mama męża wię toleruje. Mnie mama , co ma problem z alko wychowała na tyle,żeby takim ludziom współczuć, ta patologiczna mama...ehhh
to już jest problem tej kobiety, tylko i wyłącznie. Kij jej w pompkę.

Bardzo Ci współczuję tego, co przeszłaś. Musiało Ci być bardzo ciężko i trudno, mam nadzieję, że głupie gadanie tej baby lata Ci koło dupy i Twój mąż staje jednoznacznie po Twojej stronie!

Do góry