reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

i co on na to? Rozważa sprzedawanie swojego futra na gramy, w woreczkach strunowych? :D
20230218_210624.jpg

Tak zareagowal. Nie wiem jak to odczytać

reklama
O matko, kochane jesteście, ale tu padają zdecydowanie za duże słowa w stosunku do mnie, aż mi głupio 🥺

Napiszcie lepiej co planujecie zrobić z tak pięknym, wolnym dniem jak niedziela ;)

Ja planuje się opierdzielac ile tylko się da! 😁
Ja to samo co ostatni tydzień, leżeć z przerwami na jedzenie, czytanie 😁

Wcale nie za duże doceniamy Cię 😊
Tak po prostu. My jutro pojedziemy na spacer gdzieś wzdłuż morza, i seks na pewno z uwagi na okoliczności.
A Ty co masz w planach ?
mieszkacie blisko morza? Fajnie, ja kiedyś mieszkałam nad morzem, ale wtedy kojarzyło mi się tylko z turystami w lecie i korkami :D

Ja pewnie leżenie na kanapie i jakiś netflix albo hbo, nie mam zamiaru robić NIC produktywnego, chyba że mnie najdzie na zrobienie w końcu kieszeni do swetra, bo już tylko mi to zostało do skończenia go ;)

O matko, kochane jesteście, ale tu padają zdecydowanie za duże słowa w stosunku do mnie, aż mi głupio 🥺

Napiszcie lepiej co planujecie zrobić z tak pięknym, wolnym dniem jak niedziela ;)

Ja planuje się opierdzielac ile tylko się da! 😁
Sama prawda o tobie kochana co dziewczyny piszą nic dodać nic ująć 🥰

A co do niedzieli to na obiadek do teściowej i tam pół dnia zejdzie 🙈🤣 jakoś to przetrwam 🤣

reklama
Do góry