reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

i co on na to? Rozważa sprzedawanie swojego futra na gramy, w woreczkach strunowych? :D
20230218_210624.jpg

Tak zareagowal. Nie wiem jak to odczytać

reklama
O matko, kochane jesteście, ale tu padają zdecydowanie za duże słowa w stosunku do mnie, aż mi głupio 🥺

Napiszcie lepiej co planujecie zrobić z tak pięknym, wolnym dniem jak niedziela ;)

Ja planuje się opierdzielac ile tylko się da! 😁
Ja to samo co ostatni tydzień, leżeć z przerwami na jedzenie, czytanie 😁

Wcale nie za duże doceniamy Cię 😊
Tak po prostu. My jutro pojedziemy na spacer gdzieś wzdłuż morza, i seks na pewno z uwagi na okoliczności.
A Ty co masz w planach ?
mieszkacie blisko morza? Fajnie, ja kiedyś mieszkałam nad morzem, ale wtedy kojarzyło mi się tylko z turystami w lecie i korkami :D

Ja pewnie leżenie na kanapie i jakiś netflix albo hbo, nie mam zamiaru robić NIC produktywnego, chyba że mnie najdzie na zrobienie w końcu kieszeni do swetra, bo już tylko mi to zostało do skończenia go ;)

O matko, kochane jesteście, ale tu padają zdecydowanie za duże słowa w stosunku do mnie, aż mi głupio 🥺

Napiszcie lepiej co planujecie zrobić z tak pięknym, wolnym dniem jak niedziela ;)

Ja planuje się opierdzielac ile tylko się da! 😁
Sama prawda o tobie kochana co dziewczyny piszą nic dodać nic ująć 🥰

A co do niedzieli to na obiadek do teściowej i tam pół dnia zejdzie 🙈🤣 jakoś to przetrwam 🤣

reklama
Do góry