reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
O matko, kochane jesteście, ale tu padają zdecydowanie za duże słowa w stosunku do mnie, aż mi głupio 🥺

Napiszcie lepiej co planujecie zrobić z tak pięknym, wolnym dniem jak niedziela ;)

Ja planuje się opierdzielac ile tylko się da! 😁

O matko, kochane jesteście, ale tu padają zdecydowanie za duże słowa w stosunku do mnie, aż mi głupio 🥺

Napiszcie lepiej co planujecie zrobić z tak pięknym, wolnym dniem jak niedziela ;)

Wszystko wskazuje na to, że planujemy wychwalać Cię pod niebiosa :D
A tak zupełnie serio to zapracowałaś sobie na te słowa, które tutaj padły.

Jakie to dziwne, że można się tak przywiązać do zupełnie obcych ludzi, których prawdopodobnie nigdy nie zobaczymy na żywo, co nie? :)
a to prawda, jestem tutaj tylko trzy miesiące, a czuje się straszliwie do Was przywiązana! Czuć tutaj taką dobra energię i ogromne wsparcie, jestem tak przeogromnie wdzięczna, że przypadek i za duzo pozytywnych owulakow sprawiły, że trafiłam w to miejsce. Z Wami wszystko jest łatwiejsze 😍

Wcale nie za duże doceniamy Cię 😊
Tak po prostu. My jutro pojedziemy na spacer gdzieś wzdłuż morza, i seks na pewno z uwagi na okoliczności.
A Ty co masz w planach ?

do Kościoła, pogoda pewnie nie na spacer do dzień w domku na zabawie z córką 😀 znowu dojedzie matkę haha

reklama
To pozdro i od moich 😉

Załączniki

• 20220920_134135.jpg
    20220920_134135.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 51
  • 20220526_164838.jpg
    20220526_164838.jpg
    3,5 MB · Wyświetleń: 49
  • 20220504_140647.jpg
    20220504_140647.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 44