LadyCaro
Fanka BB :)
Przeczytalam to temu malemu szatanowi!o matko, powinni tego kota sprzedawać na kilogramy, żeby go można było dodawać do ciasta zamiast cukru
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeczytalam to temu malemu szatanowi!o matko, powinni tego kota sprzedawać na kilogramy, żeby go można było dodawać do ciasta zamiast cukru
Wszystko wskazuje na to, że planujemy wychwalać Cię pod niebiosaO matko, kochane jesteście, ale tu padają zdecydowanie za duże słowa w stosunku do mnie, aż mi głupio
Napiszcie lepiej co planujecie zrobić z tak pięknym, wolnym dniem jak niedziela
Ja planuje się opierdzielac ile tylko się da!
a to prawda, jestem tutaj tylko trzy miesiące, a czuje się straszliwie do Was przywiązana! Czuć tutaj taką dobra energię i ogromne wsparcie, jestem tak przeogromnie wdzięczna, że przypadek i za duzo pozytywnych owulakow sprawiły, że trafiłam w to miejsce. Z Wami wszystko jest łatwiejszeJakie to dziwne, że można się tak przywiązać do zupełnie obcych ludzi, których prawdopodobnie nigdy nie zobaczymy na żywo, co nie?
i co on na to? Rozważa sprzedawanie swojego futra na gramy, w woreczkach strunowych?Przeczytalam to temu malemu szatanowi!
Wcale nie za duże doceniamy CięO matko, kochane jesteście, ale tu padają zdecydowanie za duże słowa w stosunku do mnie, aż mi głupio
do Kościoła, pogoda pewnie nie na spacer do dzień w domku na zabawie z córką znowu dojedzie matkę hahaO matko, kochane jesteście, ale tu padają zdecydowanie za duże słowa w stosunku do mnie, aż mi głupio