reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Nie dopytałam , a czytałam że tylko 3 miechy można?Bierz cały czas do momentu ciąży
anyżowa
O widzisz, a mi faktycznie pomógł, to zależy, każdy jest inny widać.Mi castagnus wydłużył cykl
LadyCaro
no ja też nie mam problemów z prolaktyną. Brałam tylko 1 cykl i okres spóźnił mi się 5 dni.O widzisz, a mi faktycznie pomógł, to zależy, każdy jest inny widać.
Ina85
I to jest właśnie to, czego szukamy w lekarzu-empatia! Ja po wyjściu ostatnio z kliniki ryczałam cały wieczór. Nawet mój stary powiedział, że no, lekarz konkretny, ale za grosz delikatności.Dokładnie, mam te moc dzisiaj
Też bardzo ludzki, mówił , żeby nie płakać w poduszkę jak nie wychodzi, że na każdy ból dupy jest remedium.
I nie dołować się, że inni od razu,bo każdy organizm jest inny.
Nasturtium
Ja od szaleństw nie śmiem odwodzić.a zaszaleje
anyżowa
Cykle w sumie mam takie same, może dzień krócej lutealna 12-13 dni, a było 11a czy skróciło Ci to też cykl? Czy tylko wcześniej masz teraz owulację?
Nasturtium
Tak, empatia jest bardzo potrzebna, nie chodzi o owijanie w bawełnę, ale na pewno dołowanie pacjenta i przedstawianie katastroficznych wizji też nie jest dobre.I to jest właśnie to, czego szukamy w lekarzu-empatia! Ja po wyjściu ostatnio z kliniki ryczałam cały wieczór. Nawet mój stary powiedział, że no, lekarz konkretny, ale za grosz delikatności.
Brownie1992
Moderator
Żrem Carbonare, pije wino i kręci mi się w głowie
reklama
anyżowa
Dokładnie, poczułam tą więź zrozumienia, a nie machinalne podejście. To jest ok.I to jest właśnie to, czego szukamy w lekarzu-empatia! Ja po wyjściu ostatnio z kliniki ryczałam cały wieczór. Nawet mój stary powiedział, że no, lekarz konkretny, ale za grosz delikatności.
Podziel się: