Bolilol
Fanka BB :)
bez rumu może być trudnoMimo choroby też bym sobie zrobiła, tylko nie mam rumu i mięty. Limonkę mam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bez rumu może być trudnoMimo choroby też bym sobie zrobiła, tylko nie mam rumu i mięty. Limonkę mam.
Ta, no niby tak. ale ja jem dobrze, tylko no mam infekcję teraz to wtedy zawsze się te gówna pojawiają.Coś kojarzę, że przyczyną może być niedobór witamin z grupy B.
Maść z witamina A jest tlusta i kosztuje z 5-taka ale mimo wszystko bym się suplementowala plus nawodnienieTa, no niby tak. ale ja jem dobrze, tylko no mam infekcję teraz to wtedy zawsze się te gówna pojawiają.
kurcze to może ja też spróbuję! Bo też mam lutealna jakoś 11 dni w porywach więc dobrze by było to wydłużyć. Choć trochę się boje ze mógłby mi cykle wydłużyćCykle w sumie mam takie same, może dzień krócej lutealna 12-13 dni, a było 11
no jak Ci wydłuży lutealna, to raczej same cykle też. A czemu chcesz wydłużyć lutealna? 11dni to chyba się jeszcze łapie pod normę?kurcze to może ja też spróbuję! Bo też mam lutealna jakoś 11 dni w porywach więc dobrze by było to wydłużyć. Choć trochę się boje ze mógłby mi cykle wydłużyć
Zajady to mój koszmar z dzieciństwa. Wtedy to tylko krem Nivea i Bambino.Eeeej, znacie jakieś patenty na zajady?
Ja nie wiem, czy teraz czegoś nie pokręcę, ale jak byłam u endokrynologa w maju to on mi mówił, że niektóre kraje sobie te normy zwiększają a inne obniżają. Coś takiego. Że na przykład w Polsce TSH jest w normie do 4 czy nawet 4 z hakiem, ale najnowsze opracowania pokazują, że ta norma powinna być niższa.TSH 2.5 za duże? Kurcze cały czas mnie zastanawia czemu Polacy lekarze tak porządnie do tego podchodzą a Ci w UK do TSH 10 myślą że nie trzeba podawać leku
To tak jak mi inozytolMi castagnus wydłużył cykl