anyżowa
Fanka BB :)
Tak ma zbadać o tym już też była rozmowa, narazie trwa loading, ale wie ,że go nie ominie.może niech zbada nasienie to wtedy będzie widoczne czy wpływa czy nie wpływa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ma zbadać o tym już też była rozmowa, narazie trwa loading, ale wie ,że go nie ominie.może niech zbada nasienie to wtedy będzie widoczne czy wpływa czy nie wpływa
trzymam kciuki za ta wizytę! Może nawet będę się do Ciebie ładnie uśmiechać o kontakt do tego lekarzaHehe nie no owulacja jutro raczej, dzisiaj pik miałam , idę niebawem do gina dam znać jak to wygląda czy jest pęcherzyk dominujący
Nie ma sprawy namiary mogę Ci dać już dzisiaj .trzymam kciuki za ta wizytę! Może nawet będę się do Ciebie ładnie uśmiechać o kontakt do tego lekarza
Sikałam. Ale mam już serdecznie dość testowania i tych dziwnych cieni@kicikocia sikalas dziś? @Kejcik, jak u Ciebie? @asiasiasia Ty nie sikasz dziś? @Dong @sara.woj wzywam Was
Ja lubię tę z makaronem w kształcie ryżuWidzę, ze są tu specjalistki od jedzonka. Rozmrozilam filet z kurczaka ale juz nie mam weny co z nim zrobić. Nie chodzi o obiad tylko jakąś salatke, albo cos takiego na kolację. Macie jakies pomysly?
Albo kapsalonWidzę, ze są tu specjalistki od jedzonka. Rozmrozilam filet z kurczaka ale juz nie mam weny co z nim zrobić. Nie chodzi o obiad tylko jakąś salatke, albo cos takiego na kolację. Macie jakies pomysly?
tak trochę ponad godzinę więc jeśli zrobi na Tobie dobre wrażenie (mam nadzieję!) to mogę się na tyle zapakować w pociągNie ma sprawy namiary mogę Ci dać już dzisiaj .
Masz daleko do Croydon?
Ile dni po? Jesli to baby plany ja od 5 dc mialam cienie na wszystkich a ciąży 0.... nie wierzę im.Sikałam. Ale mam już serdecznie dość testowania i tych dziwnych cieni
Ja mam półtora godziny bez korków z początku Anglii do niego jadetak trochę ponad godzinę więc jeśli zrobi na Tobie dobre wrażenie (mam nadzieję!) to mogę się na tyle zapakować w pociąg