reklama
Nasturtium
Fanka BB :)
Oby…ale to właśnie raczej wzrost proga tak robi, bejbe
Charlotte9
quesadilla z kurczakiem Ja daje dużo sera, kukurydzę czasami fasolę i papryczki jalapenoWidzę, ze są tu specjalistki od jedzonka. Rozmrozilam filet z kurczaka ale juz nie mam weny co z nim zrobić. Nie chodzi o obiad tylko jakąś salatke, albo cos takiego na kolację. Macie jakies pomysly?
lady_in_blue
To ma prawo wypływać resztka - to jest progesteron zamknięty w tłuszczowej otoczce. Tłuszcz się nie wchłonie tylko wypłynie :-).utrogestan to jest
anyżowa
Tak, rozmowa już była. Na szczęście przyjmował go od niedawna , jakieś 3 miesiące."Gdy mężczyzna przyjmuje sterydy z zewnątrz, mechanizmy odpowiedzialne za równowagę hormonalną w jego organizmie ulegają zachwianiu. Jadra przestają produkować naturalny testosteron, a balans hormonalny ulega rozchwianiu. Tymczasem wraz ze spadkiem naturalnego testosteronu diametralnie obniża się też płodność mężczyzny. Regularne stosowanie dopingu prowadzi również do obkurczenia jąder i spadku ilości produkowanej spermy."
Ze strony Gyncentrum, ale patrzyłam na strony innych klinik i ewidetnie piszą, że testosteron wpływa na jakość nasienia, a z tego co pisałaś to on bierze testosteron ?
Już nie będzie go przyjmował. Ufff.... ulżyło mi na początku trochę się buntował, że to nie zastrzyki tylko zwykły supl
anyżowa
Rozmowa udana ufffTo trzymam kciuki za rozmowę
anyżowa
No właśnie on też to tak tłumaczył, że to supl a nie steryd, kupił z polecenia kolegi 3 miechy temu, ale lepiej noe ryzykować to noe cukierki, nie wiadomo w jakim stopniu ingerują w gospodarkę hormonalną.Z tego co widzę, to jakiś zwykly suplement, w ulotce niby ze podkręca libido i wspomaga płodność. To nie jest "steryd". ... te do odblokowania są na receptę lub gdzieś tam od kolesi ktorzy w tym dlugo siedzą i mają wiedzę...
Na szczęście od dziś przestaje.... rozmowa była na ten temat.
anyżowa
Dokładnie , zgadzam się w 100 % i nie będzie już brał. Obiecał ,a ja mu wierzęW zasadzie, to nie wiedziałam, jaką dać reakcję, bo to i smutne, i szokujące jednocześnie.
Nie wiem, czemu niektórzy faceci nie potrafią zrozumieć, że styl życia, dieta oraz suplementacja również wpływa na płodność.
I że od nich wszystko zależy w 50%.
reklama
anyżowa
Hehe nie no owulacja jutro raczej, dzisiaj pik miałam , idę niebawem do gina dam znać jak to wygląda czy jest pęcherzyk dominującyo to właśnie chciałam napisać. @anyżowe_love zaproponuj mu trzy dni abstynencji i badanie nasienia we wtorek (chyba, że masz okolice owu, to wtedy po owu)
Podziel się: