reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Widzę, ze są tu specjalistki od jedzonka. Rozmrozilam filet z kurczaka ale juz nie mam weny co z nim zrobić. Nie chodzi o obiad tylko jakąś salatke, albo cos takiego na kolację. Macie jakies pomysly?

Widzę, ze są tu specjalistki od jedzonka. Rozmrozilam filet z kurczaka ale juz nie mam weny co z nim zrobić. Nie chodzi o obiad tylko jakąś salatke, albo cos takiego na kolację. Macie jakies pomysly?
quesadilla z kurczakiem 😍 Ja daje dużo sera, kukurydzę czasami fasolę i papryczki jalapeno

"Gdy mężczyzna przyjmuje sterydy z zewnątrz, mechanizmy odpowiedzialne za równowagę hormonalną w jego organizmie ulegają zachwianiu. Jadra przestają produkować naturalny testosteron, a balans hormonalny ulega rozchwianiu. Tymczasem wraz ze spadkiem naturalnego testosteronu diametralnie obniża się też płodność mężczyzny. Regularne stosowanie dopingu prowadzi również do obkurczenia jąder i spadku ilości produkowanej spermy."
Ze strony Gyncentrum, ale patrzyłam na strony innych klinik i ewidetnie piszą, że testosteron wpływa na jakość nasienia, a z tego co pisałaś to on bierze testosteron ?
Tak, rozmowa już była. Na szczęście przyjmował go od niedawna , jakieś 3 miesiące.
Już nie będzie go przyjmował. Ufff.... ulżyło mi na początku trochę się buntował, że to nie zastrzyki tylko zwykły supl

Z tego co widzę, to jakiś zwykly suplement, w ulotce niby ze podkręca libido i wspomaga płodność. To nie jest "steryd". ... te do odblokowania są na receptę lub gdzieś tam od kolesi ktorzy w tym dlugo siedzą i mają wiedzę...
No właśnie on też to tak tłumaczył, że to supl a nie steryd, kupił z polecenia kolegi 3 miechy temu, ale lepiej noe ryzykować to noe cukierki, nie wiadomo w jakim stopniu ingerują w gospodarkę hormonalną.
Na szczęście od dziś przestaje.... rozmowa była na ten temat.

W zasadzie, to nie wiedziałam, jaką dać reakcję, bo to i smutne, i szokujące jednocześnie.

Nie wiem, czemu niektórzy faceci nie potrafią zrozumieć, że styl życia, dieta oraz suplementacja również wpływa na płodność.
I że od nich wszystko zależy w 50%.
Dokładnie , zgadzam się w 100 % i nie będzie już brał. Obiecał ,a ja mu wierzę🙂

reklama
Do góry